mezunlar

kemanci_33

Kayıtlı Öğrenci
arkadaslar sonuçlar açıklandı mezun olan yokmuu

22 saat geçmiş konuma ne bi cp veren nede mezun oldum diye tebrik eden çıkmıs:)birallahın kulu tebrik etmiyicekmiii

tebrik ederim barış çok sevindim mezun olduğuna .bu arada diğer mezun olan arkadaşlarımızıda senin aracılığınla kutluyorum .

tebrikler arkadaşım benim mezun olup olmayacağım tek bi soruya bağlı inşallah bende olmuşumdur herkesi kutluyorum yılmayın :)

anna bu site yasiyomus tebrik yağdi:)tşk ederim arkadaslar ya helen geçmişssindir inşallah biliyousn bide yuvarlama yapabiliyolar notlarda ona göre hesapla.fa tebrik ederim 7 sene ama olsun::) bu arada dainty sana selenin selamı vardı unutmadan söyliyim

anna bu site yasiyomus tebrik yağdi:)tşk ederim arkadaslar ya helen geçmişssindir inşallah biliyousn bide yuvarlama yapabiliyolar notlarda ona göre hesapla.fa tebrik ederim 7 sene ama olsun::) bu arada dainty sana selenin selamı vardı unutmadan söyliyim

4. sene bitecekti ki evlendim 3 senedir 4. sınıftayım :D o yüzden geciktim :)

ya ben normalde 4,sınıfı 4 yılda bitirirdimde ama askerlik yüzünden 1 yılda bitirmek zorunda kaldım yusuf yusuf anlıyacağın:)hayırı olsun ya dertliler kervanına sende eklenmişsin:)

mezun durumda olanlar veya olmus olanlar

mezun olduktan hangi islere girdinizz daha acık konusmak gerekse işe girebildinizmi hangi sektörde calısmaktasınız..

mezun olanları tebrik ediyorum.işi olanlara başarılar olmayanlara hayırlı işler bulmalarını cenabı haktan niyaz ediyorum herkese başarılar selametle kalın 3 . sınıf işletme

offf be mezunum

mezunumda mezunum :))))

Geri
Üst Alt