KPSS Ortaöğretim & Önlisans Çıkmış Sınav Soruları ve Cevapları

only roses

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
MEZUN
KPSS Ortaöğretim & Önlisans Çıkmış Sınav Soruları ve Cevapları
kpss-ortaogretim.jpg

KPSS Ortaöğretim & Önlisans Çıkmış Sınav Soruları ve Cevaplarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

önlisasn sorularına baktımda genel yetenek hiçte zor degl matematk zorlamz beni böyle olursa türkçede zaten üstüme ögretmenleri bile tanımmam biraz genel kültürden korkuyorm inş yarınkide böyle olurda iyi bi puan alırız

Hadi bakalım tatlım başarılar tekrar:cici

saol canım sanada başarılar hadi en çok puanı km alacak yarış yapalımmı tüm üyelerlee

teşekkkürler sınava girecek herkese başarılar..

Ben girmiyorum tatlım sınava Lisans sınavına hazırlanıyoruz bakalım:cici
Ben üyeleirin hepsine güveniyorum ve başarılar diliyorum:cici

sınava girecek arkadaşlara bol şans ve başarılar dilerim.Allah gönlünüze göre versin.İnşallah.

amiin.. :)
tşler güzel paylaşım.. :)

aslı ben senide giriyosunsanıyodum kızzzzz

sınava girecek bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum..haklarında hayırlısı o9lsun
ALLAH yar ve yardımcıları olsun inşallah hak eden kazansın...
2008 ortaöğretim çok kolaymış gerçekten 2006 da önlisans biraz da zor...teşekkürler ...
bende önlisans olarak gireceğim umarım istediğim gibi çıkar sorular bakalım son güne kadarda yüklendim hayırlısı olsun...

zordu ya önlisans soruları

sonsuz nur nasılsı sorular çok mu zordu.sanki o kdar zor değil gibi.çelişkili soru çok mu.

Geri