U ufukbey Kayıtlı Öğrenci 5 Ocak 2014 #1 şuan myo 2. sınıf yani son sınıf öğrencisiyim 4 YILLIK - Kamu Yönetimi (Açıköğretim)e gitmek için YGS ve LYS ye girmem gerekiyomu ? Gerekiyosa hangi sınavdan kaç puan almalıyım bide bu bölümde kontenjan sıkıntısı var mı ?? yani açıkta kalmam söz konusu mu ??confused
şuan myo 2. sınıf yani son sınıf öğrencisiyim 4 YILLIK - Kamu Yönetimi (Açıköğretim)e gitmek için YGS ve LYS ye girmem gerekiyomu ? Gerekiyosa hangi sınavdan kaç puan almalıyım bide bu bölümde kontenjan sıkıntısı var mı ?? yani açıkta kalmam söz konusu mu ??confused
T tremendous Kayıtlı Öğrenci 5 Ocak 2014 #2 ufukbey' Alıntı: şuan myo 2. sınıf yani son sınıf öğrencisiyim 4 YILLIK - Kamu Yönetimi (Açıköğretim)e gitmek için YGS ve LYS ye girmem gerekiyomu ? Gerekiyosa hangi sınavdan kaç puan almalıyım bide bu bölümde kontenjan sıkıntısı var mı ?? yani açıkta kalmam söz konusu mu ??confused Genişletmek için tıkla ... Sınavsız Dikey Geçiş ile önümüdeki yıl Kamu Yönetimi 3.sınıfa kayıt yaptırabilirsiniz..
ufukbey' Alıntı: şuan myo 2. sınıf yani son sınıf öğrencisiyim 4 YILLIK - Kamu Yönetimi (Açıköğretim)e gitmek için YGS ve LYS ye girmem gerekiyomu ? Gerekiyosa hangi sınavdan kaç puan almalıyım bide bu bölümde kontenjan sıkıntısı var mı ?? yani açıkta kalmam söz konusu mu ??confused Genişletmek için tıkla ... Sınavsız Dikey Geçiş ile önümüdeki yıl Kamu Yönetimi 3.sınıfa kayıt yaptırabilirsiniz..