istanbul b.b-ANKARAGÜCÜM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan graal89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

graal89

♥ Ankaragücü ♥
Kayıtlı Öğrenci
Süper ligde belkide şansımızın tuttuğu tek takım istanbul b.b.Geçen senede ondan önceki senede istanbulda yenmiştik bu takımı.Bu takımı orda parçalayacağımızı düşünüyorum 5 maçtır gol atamıyoruz bu maçta gol düellosu olacak ve bu maçı alacaz.Ben çoğu ihtimalle orda olacağım ve bu gol düellosuna şahit olacağım:)

Bi kere Onurcum belli olmaz bu işler..:)
Ben çok beğeniyorum İ.B.B.Yalnız biraz sıkıntısı taraftarının az olması.
Ama başarılı bir takım.Sizin takımda iyi ki ilk yarı puan toplamış biraz yoksa daha 2.yarı fazla puan toplayamadınız.
Neyse hakeden kazansın..;)

Bi kere Onurcum belli olmaz bu işler..:)
Ben çok beğeniyorum İ.B.B.Yalnız biraz sıkıntısı taraftarının az olması.
Ama başarılı bir takım.Sizin takımda iyi ki ilk yarı puan toplamış biraz yoksa daha 2.yarı fazla puan toplayamadınız.
Neyse hakeden kazansın..;)
i.b.b de iyi top oynuyo ama ben bu takımın liden düşmesini isterim şahsım adıma taraftarı olmayan takım süper ligde oynamasın.İlk yarı puan toplamadık ki bircanım dur puan toplamaya yeni yeni başlayacağız:)

i.b.b de iyi top oynuyo ama ben bu takımın liden düşmesini isterim şahsım adıma taraftarı olmayan takım süper ligde oynamasın.İlk yarı puan toplamadık ki bircanım dur puan toplamaya yeni yeni başlayacağız:)

Az da olsa toplanan puanlar puandır Onurcum ;)

Valla o takım bizde olacak,bizim taraftarımız da malum coşkulu ne güzel olurdu.:o

sizin taraftarınız çoşkulu ama sayıca azlar birsenim bizim takımın seyircisi sizin seyirciden hem daha fazla hemde daha çoşkulu buna emin olabilirsin:)

sizin taraftarınız çoşkulu ama sayıca azlar birsenim bizim takımın seyircisi sizin seyirciden hem daha fazla hemde daha çoşkulu buna emin olabilirsin:)

Sen çok uzun zaman öncesinden bahsediyorsun canım :)

Neresi az.Bu hafta tekrar seyircili maçlarımız başlıyor.Cezalar bitti.

Ama benim içim acıyor Onurcum,malum durum ortada :(:(

En son ne zaman geldin İsmetpaşaya...

O zaman taraftarları sahneye alalım .Hodrimeydan :D:D

sende gel... ;) Maç gündüz zaten... 14deydi galiba...

bunu bende bilmiyorum bircanım ama takım bu ha fta çok güzel oynadı özellikle vittek muhteşemdi...

Geri
Üst Alt