Işletme Fakültesi Işletme Bölümü 4. Sınıfta Hangi Dersler Var?

sametimsi

Kayıtlı Öğrenci
Işletme 4. Sınıfta Bulunan Arkadaşlardan Yardım Etmelerini Rica Ediyorum.teşekkürler

Stratejik Yönetim
İnsan Kaynakları Yönetimi
Girişimcilik
Türk Dili
Ulus. İşletmecilik
Sermaye Piyasası ve Fin. Kurumlar
Muhasebe Denetimi ve Mali Analiz

Kolay Gelsin:)

tüm sınıf dersleri

Işletme 4. Sınıfta Bulunan Arkadaşlardan Yardım Etmelerini Rica Ediyorum.teşekkürler

kimse reklam filan olarak anlamasın ama şu adresten tüm sınıfların derslerini rahatça görebilirsin..

ya arkadaşlar maliyet muhasebesine nasıl çalışmalıyım........:(

sözelleri ezberle ama tavsiyem olmadı dışardan eğitim al çünkü biraz baba bir ders demedi demem.. :)

ya arkadaşlar maliyet muhasebesine nasıl çalışmalıyım........:(

Her ne olursa olsun geçmiş yıllara sorulara bakmanızda fayda var,
Final sorularının çoğu geçmiş yıllara ait sorulardan çıktı;)

Selam herkese ... ben bu sene İşletme 4. sınıfa geçtim.dersler arasında türk dili var ben o dersi vermiştim.tekrar almicam değil mi ? konu hakkında benı aydınlatırsanız sevinirim.Tşk.

Selam herkese ... ben bu sene İşletme 4. sınıfa geçtim.dersler arasında türk dili var ben o dersi vermiştim.tekrar almicam değil mi ? konu hakkında benı aydınlatırsanız sevinirim.Tşk.

dikey geçişle okuyorsanız o dersten sorum olmayacaksınız

ben örgün öğretimden geçtim
sanırım ben 4.sınıfta 5 ders alacagım

ben örgün öğretimden geçtim
sanırım ben 4.sınıfta 5 ders alacagım

Bende öğrgünden geçtim. Muhasebe bölümünden

maliyet muhasebesi , iş ve sosyal güvenlik hukuku, vergi hukuku, Finansal yönetim derslerini görmüştüm. ama hepsini aldım. sanırım 4. sınıftada 7 dersi birden göreceğim yukarıdaki arkadaş Türkdilini almıyacaklar diyor en az 6 diye düşünüyorum. poff birde alttan kalanlar var.

Mrb arkadaşlar bende 4. Sınıf işletmeye geötim 4sınıf işletme derslerinden sizce hangisine kursa gitmemi önerirsiniz?

arkadaşlar bende açık öğr.bankacılık ve sigortacılıktan geçiş yaptım 3.sınıf işletmeye şimdi 4 e geçtim bende türk dili dersini vermiştim sorumlu olucakmıyım yine bu sene

arkadaşlar bende açık öğr.bankacılık ve sigortacılıktan geçiş yaptım 3.sınıf işletmeye şimdi 4 e geçtim bende türk dili dersini vermiştim sorumlu olucakmıyım yine bu sene

Geçiş yapanlar için;
3.sınıf ingilizceden,
4.sınıf Türk diLi dersinden muaf olunuyor.

arkadaşlar benimde bir sorum olacak sizlere önlisans ı bitirip dikey geçişle işletme 3.sınıfa geçiş yaptım bu sene ve 4 dersten geçtim 2dersten (finansal yönetimimaliyet muh.)maalesef kaldım şimdi ben 4.sınıfa geçtim demi arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum lütfen yardım..

Selam Türk Dili Dersinden muafsınız.

arkadaşlar benimde bir sorum olacak sizlere önlisans ı bitirip dikey geçişle işletme 3.sınıfa geçiş yaptım bu sene ve 4 dersten geçtim 2dersten (finansal yönetimimaliyet muh.)maalesef kaldım şimdi ben 4.sınıfa geçtim demi arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum lütfen yardım..

Merhaba ,
Evet 4.sınıfa geçtiniz , Endişe etmeyiniz.

madem türk dilinden muafız neden kitap verdiler bize yahu

Geri