İşletme Bölümü

Anarchosa

Kayıtlı Öğrenci
Katılım
11 Kas 2012
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puan
0
Bölüm
İşletme
Şehir
Siirt
[TABLE="class: mGridNotGoruntule"]
[TR]
[TD="align: left"]HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI[/TD]
[/TR]
[TR="class: alt"]
[TD="align: left"]ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]DENETİM[/TD]
[/TR]
[TR="class: alt"]
[TD="align: left"]SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]STRATEJİK YÖNETİM I[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Arkadaşlar Bu derslere gireceğim,nasıl çalışacağımı artık şaşırdım, geçemiyorum Konu çalışmamı yapmam gerekiyor ,Kitabın arkasındakileri çalışıp sınava giriyorum geçemiyorum.

dersenizki Son çıkmış 2 3 yılın sorularına bak çıkıyor çalışacağım,Son 2 yılın sınav sorularına çalışıpta hala geçebilen varmı birebir çıkıyormu yada şıkları benzermi ? son 3 yıla çalışssak yeterlimidir?

Son 2 yılın sınav soruları çıkıyormu takip edemiyorum artık öyle bir raddeye geldim.Askere gitmek için bir an önce bitirmem gerekiyor yardımlarınız için teşekkürler
,
 
Ders sayınız az, sınavlara daha çok var. Şimdiden çalışmaya başlarsanız vizelere konular yetişir. Bilgiye dayalı soruların olduğu testlerde sadece geçmiş yılların sorularına çalışarak geçmek imkansıza yakın.
 
Geri
Üst