Iktisat Fakültesi

Ayca_Guler

Kayıtlı Öğrenci
Web sitesi
www.aofdestek.net
Bölüm
Türk Dili ve Edebiyatı
Açıköğretim İktisat Fakültesi İktisat Bölümünün güncel tanıtımına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

iktisat ve işletme bölümlerinin ilk iki yıl dersleri aynı. bu durumda 6 yılda iki diploma almak mümkünmü?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

günaydın,
bankacılık ve sigortacılık bölümünden mezun oldum. iktisat ve işletme bölümlerinden hangisine girmem benim için daha avantajlı olur. bu konuda bilgisi olan var mı.

yaa neden sınav sorularını bulamıyoruz burda öyle bişeyler yokkk yardımcı olurmusunuz

ya arkadaşlar birşey soracağım açıköğretim 1. sınıftan normal örgün eğitim üniversitesine geçilebilirmi acaba ??? lütfen cvp pleasss

örgüne geçebilmen için tekrardan öss'ye girmen gerekiyor...aöf'den örgüne geçiş yokmuş bu yıla kadar, resmi gazetede başarılı olan aöf liler örgüne geçiş olcakmış
ya arkadaşlar birşey soracağım açıköğretim 1. sınıftan normal örgün eğitim üniversitesine geçilebilirmi acaba ??? lütfen cvp pleasss

ya ben acıköğretim hazırlık bölümü okuorm final sınavnda konular baştan sonamı gelio bi bilginz varmı acaba????????

Iktisat işletmeye göre daha kapsamlıdır bende iktisat okuyorum tavsiye ederim arkadaşım

yusufdrsn_16 iktisat kaçıncı sınıfsın acaba yazarmısın

iktisat işietme olsun kamu olsun daha kapsamlı zor ama avantajlı

Geri