Hukuka Giriş Soru-Cevap şeklinde Ders Notları ( 100ad. Soru )

teşekkürler

selam ben bu sene ilk defa açıköğretim ev idaresinden sınava gireceğim. ancak kitaplardan çalışmak baya zor.bir arkadaşım bana buradan soru cevap şeklinde olduğunu söyledi. acaba böyle bişey varmı varsa bana yardımcı olurmusunuz.şimdiden ilğilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Çok sağolun, çok teşekkürler.

Arkadaşlar Ders Çalışma Notlarını microsoft word formatında eklenti olarak ekledim.

Ama eklentiyi görebilmeniz ve bilgisayarınıza indirebilmeniz için öncelikle konuya cevap yazmanız gerekmektedir.

Unutmayınız bilgi paylaştıkça çoğalır, ama bilgiyi paylaşanların emeğini karşılıksız bırakmamak için en azından teşekkür etmek gerekir.

İyi dersler sınavlarda başarılar diliyorum......

teşekkr ederis allah rası ossun senden başarılar hepimise :)

Arkadaşlar Ders Çalışma Notlarını microsoft word formatında eklenti olarak ekledim.

Ama eklentiyi görebilmeniz ve bilgisayarınıza indirebilmeniz için öncelikle konuya cevap yazmanız gerekmektedir.

Unutmayınız bilgi paylaştıkça çoğalır, ama bilgiyi paylaşanların emeğini karşılıksız bırakmamak için en azından teşekkür etmek gerekir.

İyi dersler sınavlarda başarılar diliyorum......

tessekürler

paylaşım için teşekkürler

Saol

Swaolasın kardesim ellerin esağlık

Teşekkür Ederiz Sizin sayenizde derslere daha iyi hazırlanıyoruz.

teşekkürler emeğinize sağlık

bende anlamadım nası acıcas

Konuya cvp yazdıktan soNra gözükücektir eklenti.:)
Fakat forumumuzda oluşan bi
hatadan dolayı bazı notlarımız sorularıumız silinmek durumunda kaldı en kısa sürede tekrar eklenicekler..

Geri