Herkeze Merhaba,hoşgeldin Yokmu?

gullusah1984

Kayıtlı Öğrenci
Arkadaşlar merhaba bana siteye henüz daha yeni üye oldum keşfetmeye çalışıyorum:)Benide aranıza alırsanız çok sevinirim:)

Hepinize Sevgilerimle

not:Eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusra bakmayın çünkü daha yeniyim:rolleyes:

Arkadaşlar merhaba bana siteye henüz daha yeni üye oldum keşfetmeye çalışıyorum:)Benide aranıza alırsanız çok sevinirim:)

Hepinize Sevgilerimle

not:Eğer konuyu yanlış yere açtıysam kusra bakmayın çünkü daha yeniyim:rolleyes:

hosgeldınız.iyi paylasımlar dılerım.;)evet konuyu yalnıs yere acmıssınız.tasıyorum.

Hoşgeldiniz.

Hepinize Sevgilerimle

hoşgeldin sitemize.girişken insanlar çabuk öğrenir merak etme keyfine bak.

ben de yeniyim ve acemiyim ama sanirim sürekli acemi olarak kalacagim

Hepinize Sevgilerimle

meraba sen ögrenirken bana da yardim edermisin
ben de yeniyim
ve hicbisey bilmiyorum

ben de yeniyim ve acemiyim ama sanirim sürekli acemi olarak kalacagim

hoşgeldin formumuza hameln öncelikle...;) sürekli acemi kalacagımda ne demek ben ve arkdaslarım elimden geleni yapacagız merak ettigin herşeyi çekinmeden sorabilirsin ister özel msj at ister profil msj ı bilmiyorsan bunları buraya yazarsanda olur....iyi forumlar...;)

hoşgeldin............

Geri