Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi ben bole olmasını istemedim ki ben artık birbirini buldular birleştirelim diye final yapalım dedıydm ama demez olaydımne bılem bole olcenii yazık oldubizim finaller genelde mutlu sonla biterdi biz aşk hikayesnden psikopat hikayesine çevirdik
daha bitmedi.. kadın ruh ve sinir hastalıkları bölümüne kaldırılmıştı ama. ordada günler geçmiyodu.. penceresine bakan bi ağacacın bütün yapraklarını teker teker saymıştı.. ve son yaprağa geldiğinde ...
acaba onunda bulunduğu hastanenin penceresina bakan bir ağaç varmıydı.. onuda gözlerinden süzülen bir damlayla kalbinde buluşturuyormuydu.. (kalbi sağlammıydı hala)
ama neden burdaydı neden böyle olmuştu "ben burda olmamalıyım ne işim var burda kimin için kimin yüzünden burdayım ?" diyordu.
adamında kadından hiç farkı yoktu...
bütün şehir olmuşlarda ve son olarak ayrı hastanelerde birbirlerine uzak hala o söylenemeyen kelimelerle birbirlerini yaşıyorlardı.. öfke dinmişmiydi... bu hallere düşecek kadar ağırmıydı cezaları..