M maym Mezun Kayıtlı Öğrenci 24 Mar 2013 #1,121 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
M maym Mezun Kayıtlı Öğrenci 24 Mar 2013 #1,122 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
M maym Mezun Kayıtlı Öğrenci 24 Mar 2013 #1,125 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
M maym Mezun Kayıtlı Öğrenci 24 Mar 2013 #1,126 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 24 Mar 2013 #1,127 Belki verdiğim karardan dolayı üzgünüm ama görüyorum ki verdiğim kararda haklıyım kendimi kandırmaktan sa ağlamaya razıyım melike melis
Belki verdiğim karardan dolayı üzgünüm ama görüyorum ki verdiğim kararda haklıyım kendimi kandırmaktan sa ağlamaya razıyım melike melis
M mliks Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 24 Mar 2013 #1,128 sevgilim; beklemediğin anda maskeni düşürdüğüm için özür dilerim M.melis
I isokor Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 25 Mar 2013 #1,136 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Başkalarının Gözlerini Yüzümde Aramamayı Öğreniyorsun...
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Başkalarının Gözlerini Yüzümde Aramamayı Öğreniyorsun...
I isokor Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 25 Mar 2013 #1,137 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Ben yalnızca beni hatırlamak için yazıyorum. Benim bu hafıza ayıpları...
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Ben yalnızca beni hatırlamak için yazıyorum. Benim bu hafıza ayıpları...
I isokor Yüksek Lisans Öğrencisi Kayıtlı Öğrenci 26 Mar 2013 #1,138 Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Sıradan görünümlü insanlardan iyisi yoktur. Tanrı bu yüzden onlardan çok fazla yaratıyor.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun. Sıradan görünümlü insanlardan iyisi yoktur. Tanrı bu yüzden onlardan çok fazla yaratıyor.