ĢÙŊỮŊ ƒΟŢΟĢŔÀƒΙ

di-WT1U.jpg

"mucize"

keşke onlar gibi bakabilsek dünyaya
ilk kez kar gören ilkkez bir çiçeği koklayan ilkkez bir hayvana dokunan
çocuğun şaşkınlığı, hayran kalışı hep kalsaydı bizde de
hep çocuk kalmayı başarabilen arkadaşlara gelsin bu çalışma

ALLAH seni napmasın ismail emi gülsemmi ağlasammı bilmem jestin için teşekkür ederim ama yinede tipim değilsin:haha:haha
ne jesti yaw gerek yok teşekküre de özüre de dalga geçiyorum işte ne güzel eğlenmeye bakmak lazım:haha

heheh sen dalgaysan bende senle sörf yaparım üzülürsün ona göre haaaaaabiggrin

benim dalgalarımla boy ölçüsemezsin sen üzülme sonra:D

pff seni bahçedeki kurbağa gibi ezerim ismail:):haha

di-KKW0.jpg

Sen, en sakındığın yerlerine iğneler batmasının ne demek olduğunu bilir misin¿​

di-DVBD.jpg

Hayata en çok benzeyen oyuncak puzzledir “Aşk” bir türlü kendine ayrılmış yere oturmaz..​

di-DIB7.jpg

Ben edebiyat dâhisiyim ama sayılarla pek aram yok… Bir(iy) le biri(ni) toplayınca sonuç yine bir çıkacak sanıyorum...​

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

" Birgün hayatımı yazacağım.Herkes kağıt üstüne yazılanları benim hayatım sanacak
virgul.gif
ben de hayatımı saklamış olacağım böylelikle. Saklanmanın en iyi yolu fazla görünmektir
virgul.gif
biliyor musun¿Herkes seni gördüğünü sanır
virgul.gif
sen de rahat edersin. Kasada oturan kız gibi! Herkes kasadaki kızı görür
virgul.gif
ama kimse tanımaz. Günün birinde yazdıklarımdan bir perde çekeceğim. "

Murathan Mungan

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bahçeme buyurmaz mısınız¿ Güllerim sizi görsün istiyorum...

Ben kimseyi sevmedim, çöl ortasında susadım hepsi bu.

Her insanın aynalara göstermediği bir yüzü, ve kimseye söylemediği bir hüznü vardır...
~Robin Sharma~

Geri
Üst Alt