Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşk Başlamadan Güzel,
Kalplerde Heyecan
Bakışlarda korku olduğu zaman güzel..
Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
Başkaları görmesin diye çabalayış,
Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
Aşk Başlamadan güzel..
Bir gece aşka; "Doğru söyle, sen kimsin?" dedim. "Ben ölmeyen hayatım,ölmeyen yaşanışım. Ben daima devam eden, hoş geçen bir ömürüm." dedi. Tekrar sordum: "Ey mekandan dışarı olan aşk! Senin evin nerededir?" "Ben gönül ateşinin dostuyum. Ben yaşlı gözlerin yanı başındayım." diye cevap verdi.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aşk sözle olsaydı kalem mecnun olurdu. Dil ne bilir aşkı, onda şevk mi var? Var diyenin aklı şu kalem kadar
Gitme Kal Senli çığlıklarımı duymadığın Bu ucsuz bucaksız yerde Sol yanım hala seni anarken Bırakma Beni Diyemedim Diyemediklerim Dilendiklerim oldu 3-5 Kelimeyi bir araya getirmekten mi Korktum ?? Yoksa korkularımın ta kendisimiydin..! Diyemedim ya ...
"çocukluğun arka bahçesi vişne ekşisi tadındadır.
hatırlamak bayramlık elbiselerde leke bırakır.
oysa her şeyi unutmak kabildir.iyidir unutmak göz temizliğidir..."
Bir gönlü mü kırdın; AĞLAMALISIN.... Hele özür dilemesini bilmiyorsan, senden dost olmaz... Senden yaren olmaz... Ya incittiğin, kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Hatta arz-ü sema dahi seviyorsa? Nereden bileceksinki?..
Sen, “sen“liğini bırak!.Ben, “ben“liğimi!
“Sen“siz, “ben“siz olalım!. “Hiç”likde buluşalım!…
”AŞK“, “ben“den
doğar,“sen”den doğar!.Aşk, sevenle sevilen arasında perdedir!.Seven
sevilende yok olduğunda, Aşk tamam olur!. Seven, sevdiğine varlığını teslim edip,...
O`nda yok olduğunda ikilik kalkar!. Senlik-benlik
kalkar...
Resulullah (sav) buyurdular ki:
“Kim bir oruçluya iftar ettirirse, kendisine onun sevabı kadar sevap yazılır.
Üstelik bu sebeple oruçlunun sevabından hiçbir eksilme olmaz.”