Genel Matamatik Finalde Çıkması Muhtemel Sorular

sorular çözümlü olarak ana sayfada anlatılmıştır

çok teşekürler sessizlik bu sorular sınavda çok işime yarıyacak

cok tesekurler en cook sorun yasadıgım ders :( ... ıns.guzel haberler verıcez sana :)

soruları göndermişsin galiba ama bana ulaşmadı rica etsem tekrar gönderir misin?

işletme ve iktisatta sorun yok matematik sorularını sitede bulamamıştım ama şimdi buldum teşekkürler

paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık

çok teşekkürler bu geçmiş yılların sorularını bu tarz istatistiksel sorulara dökmeniz çok güzel ellerinize saglik

tskleer cok guzel sunum

hocam sorular nerde ben mı goremedım?

teşekkürler sağlam paylaşım

hıst arkadaşlar bende istiorum genel matematik sorularını kim yardmeder bi el uzatın ya :)

çıkabilitesi yüksek sorular çok teşekkürler gerçekten.. peki integral konusunda ne düşünüyosun ne tarz bi soru çıkar sence

Emeğine sağlık. Devamını dört gözle bekliyorum. Bütünlemeye daha 3 ay var. Sınava girmeden bunlara baksaydım. Sınıfı gecerdim. 12 net te kaldım ne yazık ki. İlk sınavdan 50 almıştım.

selam acaba bu sorular ve cevapları final için mi yoksa bütünleme içinmi teşekkürler.

bütünleme için de beklioruzz sorularını kardeşimmm çözümlü süper 0luoo

Kardeşim allah razı olsun çok güzel bi paylaşım yapmışsın.Acaba aynı şeyi bu önümüzde ki Bütünleme Sınavları içinde yapmayı düşünüyor musun?

Matematik Temel Bilgisi 0 olan birisi olarak dün itibari ile kursa başladım ve acaip şekilde korkuyorum Matematik den.Öğrenmiyeceğim diye korkuyorum.

Ders hafta da 3 gün 6 saat.Ağustosda da buna ilave soru çözümlemerine başlıyacağız.

İnanılmaz bi şekilde çalışma hırsım var ama dedigim gibi çok korkuyorum anlıyamıyacağım diye.

Sence yapılabilir bi ders mi bu Matematik düzenli ve sistemli çalışırsak?

Anlamama gibi bi durumum olabilir mi?

Cevaplarsan şimdiden çok teşekkürler iyi günler arkadaşım.

Özel Pm ile cevapladım

2. sınıftayım ve matematik ve iktisada giriş derlerınden kaldıgım ıcın 3.sınıfa gecemıyordum.Verdıgınız ornekler sayesınde matematıkten gectım.Nasıl gectıgıme ınanamıyorum.Emegınız için teşekkürler.Malesef iktisada giriş dersınden finallerde yıne kaldım.Bütünleme de inşallah geçebılırım

Geri