yaban_gulu77
Kayıtlı Öğrenci
bu yılki YGS kılavuzunda varsa sanmıyorum kapatılsın ..
bu ulkede son anda dava acilip katsayilar degistirilirken hersey mumkun, ama bende sanmiyorum, yani oyle umuyorum, cunku bu yil bu bolumu yazacagim
bu yılki YGS kılavuzunda varsa sanmıyorum kapatılsın ..
Neden kapatılsın ki,anlayamadım.sebeb ne.Ortada kapatılması için bir şey mi var.Normal bir aöf lisans programı.Bunda büyütülecek ne var ki.Ya kafaya takmayın sizden daha mı önemli.Çok düşünmeyin hıkkadan gidersiniz benden söylemesi.Selamlar...Sağlık ve esenlikle kalın..sevgilerimle.
la sen hala bizimle ne uğraşıyon allasen... bizim derdimiz seni aldı ne iş??
olum gurur yok mu la sende kovuyoruz hala konuşuyosun yürü git egolarını başka yerde tatmin et..
ben de sorduğumda nedense kmse böyle birşey demiyo kimsenin senin bu yalanlarına inanacağını sanma ayrıca sınava az kaldı senin gibi bir fitneci ancak insanların moralini bozmak için böyle şeyleri ortaya atar ama emin ol ki kimse senin bu oyunların a gelmeyecektir şekerim daha sağlamlarıyla gel...bugün sabah ilk önce çeşit illerdeki aöf burolarına son olarak anadolu üniversitesine telefon açtım sordum nedir bu mesele aöf öğretmen yetiştirmeye ya da bilim adamı yetiştirmeye mi başladı diye sordum kendileri bile güldü bana verilen cevap okul bitince formasyon alınacağını genel not ortalaması en az 3.20 (4 üzerinden)olması gerektiğini not kontenjanlı oldugunu yani en yüksek not ortalamasından başlanıp öğrenci alınacağını kpssde de 2.öncelikli olunacağını söylediler.Selametle...
bugün sabah ilk önce çeşit illerdeki aöf burolarına son olarak anadolu üniversitesine telefon açtım sordum nedir bu mesele aöf öğretmen yetiştirmeye ya da bilim adamı yetiştirmeye mi başladı diye sordum kendileri bile güldü bana verilen cevap okul bitince formasyon alınacağını genel not ortalaması en az 3.20 (4 üzerinden)olması gerektiğini not kontenjanlı oldugunu yani en yüksek not ortalamasından başlanıp öğrenci alınacağını kpssde de 2.öncelikli olunacağını söylediler.Selametle...
senin karnın ne kadar ağrımış böyle....ağrı kesici lazım diyeceğim ama maalesef faydası olmaz.....sen ve senin gibiler KUDURUN.....