A asterıx Kayıtlı Öğrenci 10 Şub 2009 #2 Eee bazen yasal uyarılar işe yaramıyor bence etkili bi çözüm
A ayseen Kayıtlı Öğrenci 10 Şub 2009 #3 insanlar zekeriya beyaza bile inandıktan sonra bu fetvayı da uygulayabilirler.şaşırmam.
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 11 Şub 2009 #6 doğrusunu sölemk gerekirse katılıyorum ben bu fetvaya yıllar önce hocam da demişti çok mantıklı ayrıca ama olayın afişe edilmesi biraz garip geldi
doğrusunu sölemk gerekirse katılıyorum ben bu fetvaya yıllar önce hocam da demişti çok mantıklı ayrıca ama olayın afişe edilmesi biraz garip geldi
M merveg Kayıtlı Öğrenci 11 Şub 2009 #7 mesudum' Alıntı: doğrusunu sölemk gerekirse katılıyorum ben bu fetvaya yıllar önce hocam da demişti çok mantıklı ayrıca ama olayın afişe edilmesi biraz garip geldi Genişletmek için tıkla ... işte banada oarası garip geldi mesut
mesudum' Alıntı: doğrusunu sölemk gerekirse katılıyorum ben bu fetvaya yıllar önce hocam da demişti çok mantıklı ayrıca ama olayın afişe edilmesi biraz garip geldi Genişletmek için tıkla ... işte banada oarası garip geldi mesut