Etkisinde Kaldığınız Kitaplar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garbino
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar eminim ''Hamlet'' az çok hepimiz biliriz fakat bunu bambaşka,tamamen bildiğinizden farklı değerlendiren bir kitap var.OFELYA adlı kitabın yazarı Lisa Klein. tavsiye ederim. neredeyse 1 günde okudum.anlatımı çok akıcı.

her şey seninle başlar_ Mümin Sekman kişisel gelişim kitabı tavsiye ederim arkadaşlar.

Yüreğim seni çok sevdi _Canan Tan

Boleyn Kızları_Phılıppa Greogory

Tehlikeli Masallar_Ahmet Altan

GogoL- ÖLü canLar....

ne bu ya ne kadar az kitap okuyan insan var oysa kitap okumak çok önemli ilk ayet bile "oku" olarak indi ama türk insanı milletimiz
malesef

ben iskender pala ' nın tüm kitaplari çok güzel
aaa bu sene elif şafak aşk ' da muhteşemdi
iskender pala'nın katreyi matem mutlaka okunması gerek harika
kitap paylaşımım devam edicek buraya canlılık gerek ya

%1oo istanbul da çok güzel

LeyLekLerin Uçuşu

Şu an üşüyen hayatlar adlı kitabı okuyorum çok güzel okudukça öğretmen olasım geliyor:)

Lise 1 deyken Edebiyat dersinde öğretmenimiz kitap isimleri vermişti bunların içinden birini seçip okumamızı istemişti.Ben de Paulo Coelho'nun 'Simyacı' kitabını seçmiştim.İyi ki seçmişim.İyi ki okuşumuş o kitabı.Etkisinde kaldığım bir kitaptı.Hala aklımda:)

Ben suan stephen meyerin alacakranlıgı bitirdim yeni aya baslıyacagım cok begendim ama bundan önce okudugum 2 kitap bend ecok etki bıraktı 1. Canan tan-yüregim seni cok sevdi 2. Elif safal-ask buı kitaplşar beni cok etkiledi süperdiii

Simyacı
Ferrarisini satan biLge
Benim adım kırmızı
Siyah süt ......

dijital kale ...süperdiiii

şuanda amrekanın öteki yüzü adlı kitbı okuyorummm ....

lise 1 de okumuştum
bu hayat sizin ipek ongun un
hayatımı değiştirdi diyebilirim
hayata karamsar bakan arkadaşlara şiddetle tavsiyemdir

gılgamış destanı....

HUZUR SOKAĞI adlı kitap. Yazarı Şule Yüksel Şenler .Herkese tavsiye ederim . ÇOk harika bi kitap....

eet huzur sokagını bende okumuştum..
hristiyan güLü die bi kitap vardı etkisinde kaLdıım..
şu an _oLasıLıksız_ adLı kitabı okuorum çok hoş tavsiye ederim...

hristiyan gülünü bende okudum birde harcandık diye bi kitap okumuştum onu tavsiye ederim

adam fawer - olasılıksız..... nava vaner e hayran olmuştum....:)

Don Piper-Cennette 90 dakika

Yaşanmış gerçek bir hikayedir.Tavsiye ederim..

Geri