Hazır-Cevap
Kayıtlı Öğrenci
Canımcım,pıtırım doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşında kalbinden geçen bütün güzelliklerin gerçekleşmesi dileğiyle...
İyi ki doğdun,iyi ki varsın...
canımmm benimm çok teşekkür ederim.İlk sen kutladın:cici çok mutlu oldum çok.Çok seviyorum seni.İyi ki varsın:cici
İlk olmayı severimGeçen senede kutladık ve seninle doğum gününde tanışmıştık.Bu senede burdayız daha nice doğum günlerini birlikte kutlarız inş.tatlım.Bende seviyorum senii....
Canımcım,pıtırım doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşında kalbinden geçen bütün güzelliklerin gerçekleşmesi dileğiyle...
![]()
Doğum günün kutlu olsun .... Tüm sevdiklerinle ve dileklerinle yeni yaşında mutluluklar Duru![]()
![]()
bugün ne çok arkadaşımın dogum günü varmış....dogum günün kutlu olsun duru mutlu yıllar....![]()
Dogum günün kutlu olsun diledigin gibi bir ömür geçirirsin umarım
doğrum günün kutlu olsun canım:cici:cici mutlu yıllar :cici
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
pıtırım bugün bu pastanın aynısından yedimArkadaşım almıştı.Nerdeyse tıpatıp aynı.İnanılmaz dimi:cici
:cici Afiyet olsun şekerim![]()
üç gün giremedim elmayranın doğumgününü kaçırmışımgeç olcak biraz ama iyi ki varsın elmayra :cici