N namiokay Kayıtlı Öğrenci Katılım 20 Nis 2010 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puan 0 Yaş 36 Şehir Adana 20 Nis 2010 #1 arkadaşlar anadolu üniversitesinin sitesinde göremedim bu senede alıyorla mı edebiyatbölümüne lütfen acil cevap verin
arkadaşlar anadolu üniversitesinin sitesinde göremedim bu senede alıyorla mı edebiyatbölümüne lütfen acil cevap verin
Y yaban_gulu77 Kayıtlı Öğrenci Katılım 28 Ocak 2010 Mesajlar 38 Tepkime puanı 0 Puan 0 Şehir Adana 20 Nis 2010 #2 namiokay' Alıntı: arkadaşlar anadolu üniversitesinin sitesinde göremedim bu senede alıyorla mı edebiyatbölümüne lütfen acil cevap verin Genişletmek için tıkla ... bu yil ki universiteye giris kilavuzunda yani YGS de var gorunuyor, bende bekliyorum bir haber alirsaniz ve paylasirsaniz sevinirim
namiokay' Alıntı: arkadaşlar anadolu üniversitesinin sitesinde göremedim bu senede alıyorla mı edebiyatbölümüne lütfen acil cevap verin Genişletmek için tıkla ... bu yil ki universiteye giris kilavuzunda yani YGS de var gorunuyor, bende bekliyorum bir haber alirsaniz ve paylasirsaniz sevinirim