Deprem!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isokor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

isokor

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
MEZUN
Peş peşe iki büyük deprem!

Japonya'da dün meydana gelen 7.0 büyüklüğündeki depremin ardından bugün de Şili 8.8 ile sarsıldı

DUNYADEPREMMKUCUKK.jpg
27.02.2010 10:47

Dün gece geç saatlerde Japonya'da meydana gelen 7.0 büyüklüğündeki depremin ardından bugün de Şili 8.8 ile sarsıldı.
Pasifik Okyanusu açıklarındaki depremin ardından bölgede tsunami uyarısı yapıldı.
Şili'nin güney ve orta bölgelerini sallayan depremin ardından şu ana kadar can kaybı bildirilmezken, Associated Press haber ajansı başkent Santiago'da bazı binaların yıkıldığını belirtti.

Konya da 4.5 şiddetindeki depremde halk aylarca kendine gelememişdi 8.0 büyüklügündeki depremi düşünmek bile istemiyorum....Can kaybının olmaması da mucize bence o panikle insan ne yapacagını bilemez....
Daha büyüğünün olmaması dileğiyle herkese geçmiş olsun...

Amin hakikaten Türkiye içerisinde böle büyük bi deprem olduğunu düşünmek bile ürkütücü Allah korusun!

Ortada Türkiye filan kalacagını düşünmüyorum ben 8.0 lık bir depremde:D bu binalarla:mad:

Rabbim esirgesin inşallah ülkemizi...haklısın aslı sana katılıyorum....

Bende 7.2 lik depreme yaşadım.Arkadaşlarımı,hocalarımı kaybettim.1,5 sene sokakta barakada yaşadık.Allahım hepimizi korusun.Çok zor.

Geri