çok mu streslisiniz bakında görün sinir ster denen bişey kalıyo mu?

güldeste

Kayıtlı Öğrenci
çok mu streslisiniz bakında görün sinir stres denen bişey kalıyo mu?

Sinir küpu olduysanız...Yada kötü bir gün geçiriyorsaniz...Ve de ilk gördugünuz kişiye girişmek istiyorsaniz...
Aşsagidaki kutuya tiklayin ve yüklenmesini bekleyin...

Sonra farenizi bir saga, bir sola hizlica hareket ettirin...

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

yok artık :D:D:D

yok canım üzerine alınma her lafımı:):):):)ama bi tokat atmak istermiydim şüpheli:confused::confused::confused:

yoq bea alınmam merak etme :) içinde kaldıysa o adamı sillele işte :p

bencede güldeste o adamı tokatlarken engini tokatladığını düşün:)

:D:Dpaylaşım için teşekkürler

Şiddete hayır:D

teşekkürler güldeste :D
ben daha çok sinirlenirim vuruon adamın etkilendiği yok
şiddetle ne düzelirki:confused:

olaya siddet diye bakmayın arkadaşlar...çocukta hiç fena değil bu arada kıyamıyosunuz tabi vurmaya:):):)

ben sana kötüsün demedimki güldeste sadece engini düşünerek vur dedim benim sitede gıcık olduğum birisi var ben onu düşünerek tokatlıyorum o çocuğu:)

ya onur sen ne fesat birisin ya aramızı genemi bozmak istiyorsun ille ? seni tanıdıqım güne ...... olsun ya bırak hocam ya :D:D

ya onur sen ne fesat birisin ya aramızı genemi bozmak istiyorsun ille ? seni tanıdıqım güne ...... olsun ya bırak hocam ya :D:D

yok kanks ya valla sevdiğimden sana takılıyorum ya :) dostum sen kimi düşünerek vurdun o çocuğa:)

yok kanks ya valla sevdiğimden sana takılıyorum ya :) dostum sen kimi düşünerek vurdun o çocuğa:)

biLiyorum kanks bende sevdiqimden takıldım zaten orda sana... ben kimseyi düşünmedim kanks düşündüqüm adama qider direk vururum zati ;) böyle oyunlar kesmez beni :D

biLiyorum kanks bende sevdiqimden takıldım zaten orda sana... ben kimseyi düşünmedim kanks düşündüqüm adama qider direk vururum zati ;) böyle oyunlar kesmez beni :D

benide kesmiyoda napalım kanks böle düşünerek vurmasıda güzel oluyo ben hep düşünerek vurdum o çocuğa:)

bir insanı tokatlıyarak ne kadar stres atabiliriz orası meçhul ama..
bazen insan galiba birilerini vurmak istiyor..
teşşekkürler güldeste..

Geri