çok acil yardım lütfennnnn

furkan4747

Kayıtlı Öğrenci
Ben 4.sınıftayım ve bu ikici senem dortdüncü sınıfta.ben 3.sınıftayken 4 e gectim .ama alttan 2 tane dersim kaldı.maliyet ve finansal.şimdi benım 4.sınıftan 4 tane ve 3.sınıftan da 2 tane dersim var.bu yıl 4.sınıfı ikinci kez okuyorum gecen yıl kalmıştım.şimdi ben bu yıl da kalırsam durumum ne olcak.yanı kaydım silinecek mi silinirse tekrardan nerden başlayacağım.ve askerliğim ne olcak
user_online.gif
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
progress.gif

Senin yapacağın tek şey var bildiğin gibi derslerin hepsini vermek:):)Diğer altarnetifler ise açıköğretimde kayıt silme yok kayıt yenilersin dersleri verene kadar devam edersin.Askerlik işlemlerine gelirse siz kayıt yenilediğinizde aöf bürosunda bir öğrenci belgesi alıp bağlı bulunduğun askerlik subesine gonderdiğinde ve normal bi öğrenci gibi öğrenim hayatına devam ediyorsun o yüzden rahat olun.Ama öğrenci belgeni askerlik şubesine gondrmessen yoklama kaçağı olursun o yüsdende yakaladıkları taktirde direk askere alırlar.Diyelim askere aldılar öğrenciliğin bitmiyor devam ediyor normal bi oğrenci gibi sınavlara girebiliyrsun ama askerlik tabi uzun donem olmuş oluyo:)Sonuç olarak kayıt yeniledğin taktirde dersleri verene kadar öğrenci sayılıyorsun.İstersen 10 sene üst üste kall bi sorun teşkil etmiyor.

MUSTAFA ŞENÇALAR arkadaşım

devam ediyor normal bi oğrenci gibi sınavlara girebiliyrsun ama askerlik tabi uzun donem olmuş oluyo

nasıl yani uzun dönem gidersen okulun bittiğinde diplomanı eline aldığında kısa dönem (6 aya) askerliğe düşmüyormu ???

Geri