Çok acil lütfen bakın...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kanje46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kanje46

Kayıtlı Öğrenci
Arkadaşlar universite okurken ikinci üniversite olarak açık öğretime kayıt yaptırdım..Sonra af çıktı aftan faydalanmak için ilk universitemden kaydımı sildirip dilekçe ile başvurdum..ama aftan sınavlarından başarısız oldum..ve askerliğimin de tecili bitmiş oldu..Şimdi nasıl tecil edebilirim askerliği? Açık öğretimden olur mu veya nasıl olur? Önümde kpss atamaları var puanımda iyi acilen tecil etmem gerekiyor şu an kaçak durumda olduğumu öğrendim köye askerler gidip beni sormuşlar kaçak diye.85 doğumluyum.nolur birşey söyleyin..Teşekkürler..

Merhaba :

Durum askerlik şubesinin taktirine bağlıdır. Şubeyle görüşmen gerekir ancak gitmeden önce telefonla görüşmeni tavsiye edebilirim aksi halde direk götürebilirler. Önce telefon aç ve durumu izah et yapman gerekenleri sor ve olaki şubeye gel konuşalım derlerse yanında mutlaka aof bürosundan alacağın öğrenci durum belgesini götür.
Ve mümkünse direk şube başkanıyla (Albaydır büyük ihtimalle) görüş. Ancak bu şekilde sonuca kavuşturabilirsin.

direkt alma hakları yok benim bildiğim sadece seni aşkerlik şubesine getirip bırakıyorlar sen gidecen muayne olup gidecen yeri sölüyorlar

!!!

işte sorunda orda ben şu an gidemem askere kpss tercihlerim var önümde kazansam bile kaçak olduğum için memur olamıyorum..bunu tecil etmenin bir yolu yok mu acaba?

Geri