Cem Garipoğlu Hakim Karşısında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _elmayra_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

_elmayra_

İstanbul Etiler'de başı kesildikten sonra cesedi çöp konteynerine atılan Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun yargılanmasına bugün başlanıyor.

Hakkında "Canavarca hisle, tasarlayarak ve eziyet çektirerek adamöldürme" suçundan 24 yıla kadar hapis cezası istenilen Garipoğlu bugün saat 10.30'da Bakırköy 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hâkimkarşısına çıkacak.

24 yıl sonra m.a.ağca gibi meşhur olursa şaşmayın... Bakalım o günleri görebilecekmiyiz...!??? :S

bu olayda en acı olan da öldürülen kız ve ailesi hakkında konuşulanlar.erkek arkadaşının evinde ne işi vardı gibi cahil fikirler.ve bunu söyleyen bayanlar oluyor genelde.bu forumda da okudum buna benzer düşünceler.insanlıgımdan utandım o an:cool:

Böyle bir sucun cezası ne olur, önce öldürüyor sonra soğuk kanlı bir şekilde,testere ile kesiyor ben idam edilmesini isterdim ama nerde.....??

bende idam edilmesinden yanayım.ama bırak idamı hücresinde tv izleyerek cezalandırılıyor:cool:

Bence cezaevinden çıktıktan sonra idam edilir :D !! Şaka bi yana Tüm dünya tanıyor artık onu.. Çıktıktan sonra eski hayatına dönemeyeceği kesin..

Yok idam olmalı bence bu ülkede...............

Geri