Cabbar'la tanıştınız mı?

eylülbalım

Kayıtlı Öğrenci
e-öğrenmede ki arkadaş cabbar la tanıstınız mı arkadaslar ben tanıstım ama sorularıma cevap veremıyor :)

sızler ne dusunuyorsunuz bu uygulama ıle ılgılı

O ne ben tanışmadım.

e-öğrenme sıtesını ac orda bı sıstem kurmuslar daha yenı aklına takılan soruları soruyorsun otomatık bı yazılım cevaplıyor adını da cabbar koymuslar :D benım soruma cevap veremedı ama

berbat hiç bir şeyi bilmiyor, sadece nasılsın iyimisin o kadar... bence erken koymuşlar

berbat hiç bir şeyi bilmiyor, sadece nasılsın iyimisin o kadar... bence erken koymuşlar

bence de zaten onun verdıgı cevaplar yazılı olarak aöf nın sıtesınde var aynı seylerı onlıne tekrarlıyor sadece ben de ankete katıldım oy da verdım daha gelıstırıp kullanıma acsalardı daha ıyı olurdu

cabbar mı:)başka isim bulamamışlar mı acaba:p dikkat etmemiştim ben hemen bakıyorum:D teşekkürler melis

cabbar mı:)başka isim bulamamışlar mı acaba:p dikkat etmemiştim ben hemen bakıyorum:D teşekkürler melis

ben de cok guldum arada samımıyet dogsun bır program ısmı bulmaktansa boyle bısey daha ılgı cekıcı olur dıye dusunduler galıba :)

5.cali$kan, zorluklar kar$isinda yilmayan erkek anlamindadir. cabbar cocuklara kiz vermek anadolu'da cok onemli bir$eydir. boyle adamlar iyi baba ve koca olurlar. i$lerine dort elle sarilirlar, bedenen guclu ve kiskanctirlar. hatirnaz, vefakar olurlar.

ben tanışamadım o cabbarla yaa :)

ben tanıştım hiç bişey bildiği yok:)) geliştirilmeli bence de...

:))kesinlikle... güvenilir ve hızlı cevap farkıyla Aöfdestek.net:))sanal reklamı da yaptım:))

ben bilmiyordum gidip bide ben tanışayım:cici:zuz

Ben de tanışamadım.Müşerref olamadım daha zatı alileriyle.

Geri