Bursa taraftarından Fenerbahçeye kupa

Hazır-Cevap

Kayıtlı Öğrenci
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

5.jpg

2 dakikalık şampiyonluğu ile dillere düşen Fenerbahçe'ye bursa taraftarlarından kupa

sımdı bı knusucam bu kupaya ama konusmak ıstermıyorum 1 kere aldılar sankı uzun yıllar kupa alcaklar bı demezlermı sampıyonlar lıgınde rakıp lerımızı beklıyoruz sankı yarı fınale cıkıcalar 4 gruba kalmasalar ztn 4 gruba katılmaları ımkansız @@@@

Bir kere kıskanmayalım lütfen,2 tane kupanın tek kulpundan tuttunuz ve birini Trabzonspor aldı elinizden diğerini de Bursaspor.
Fenerbahçe de Avrupada çok başarılar elde etmedi,bu yüzden bırakın yaşasınlar doyasıya şampiyonluklarını.

sadece yasamakla kalırlar somut bır sy olamaz ztn

Yanlış düşünüyorsun kıskanmışsın işte kupayı almalarına.
Zaten ziraat kupasında da finale Bursaspor sayesinde gelmiştiniz,maçta olanları biliyoruz hakem hatalarından dolayı yenmiştiniz.

tm bu sene almıslar bıde seneye yenden almak gıbı transfer yapmaları gulduruyor adamı ztn futbolcuların yarısı gıtcek baska buyuk kuluplere

Ertuğrul hocanın vardır bir bildiği.Bak koca klüpler 3 büyükler olarak tabiri edilen takımlarda harcanan paralar vs. çok ama bu sene grafiklerini gördük.Pek de iyi sayılmaz.

bu sene bır dahakı seneye sansları yok

konusalım bursa bır daha kı seneye olamaz

ben ztn bursa olamaz dıyorum :D

tebrikler bursa, aferin çok iyi oldu kupayı almanız. büyüklere yok kupa mupa

bu sene ıcın gecerlı

Geri
Üst Alt