bu güzel kıza kim kıyabilir acaba ???

maşşalh çok güzel allah uzun ömür versin :)

kompozisyon, kurgu süper mesajı algılamak güç değil
Allah bu hali göstermesin kimseye

kim kıyıyoki kıza anlayamadım yaaaa ayrıca bence okadarda güzel bi kız değil Allah sahibine bağışlasın...

bazen kader istemedıgımız yonde ilerler bence bu kızın kaderıde öle olmuş:(:(

demekki bü tür çalışmaları anlayamayan tek insan ben değilmişi :D

heartqu yanılıyorsun sende de sanat bakışı potansiyeli var gibime gelio nedense öle bi izlenim bıraktın
walla bu sözler üzerine hakkaten çok mutlu oldum ama,çöp adam bile çizemem,müzik desen hiç anlamam sadece dinlerim,hatta ilkokul ortaokul resim,elişi ve sanatla ilgili tüm derslerim karnenin en düşük notlarını oluştururdu.tam bi yeteneksizim aslında:D:D

walla bu sözler üzerine hakkaten çok mutlu oldum ama,çöp adam bile çizemem,müzik desen hiç anlamam sadece dinlerim,hatta ilkokul ortaokul resim,elişi ve sanatla ilgili tüm derslerim karnenin en düşük notlarını oluştururdu.tam bi yeteneksizim aslında:D:D

böle konuşursan öye olursun işte herkeste bir miktar sanat algısı vardır kimimiz (şanslılarımız) doğuştan sahiptir kimiz ise sonradan kazanır

bilmiyorum ki yeteneği hep doğuştan geldiğine inanırım. hiç bir zaman şarkı söylemeyi bsşsrsmsyscsğım gibi. ses yok çünkü tıbben bile mümkün değil ;)

mesud sen ne anladığını bana anlatırmısın engin sanat bilginden belki bir nebzede olsa faydalanıp bakış açımıda genişletebilirim...

mesud sen ne anladığını bana anlatırmısın engin sanat bilginden belki bir nebzede olsa faydalanıp bakış açımıda genişletebilirim...

işte korktuğum başıma geldi :D
sanat eleştirmeniymişim gibi davranmayın lütfen :) yorumumu yukarıda belirtmiştim

Mesudum masallah çok iyi analiz etmişsin :D ama bence sende birşey anlamadın :D

Geri