Bilgisayarın HoşGeldınız Yazısını Degiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

volkii

Kayıtlı Öğrenci
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

verdiğim programı çalıştırın açılan ekranda Files tuşuna ardından open tuşuna basın ve C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın

Sonrasında cıkan pencerede Stringtable yi acın ardından 1 klasorunu ve sonrasında 1055 i çif tıklayıp acın
orada "hoşgeldiniz" yazısını göreceksınız onu silip " " işaretlerinin içine 11 harften olusan birşey yazabilirsiniz

Son olarak zipli dosyanın içerisindeki UıHost.reg dosyasını calıstırın evet diyin ve bu kadar.
Artık windows baslangıcında yazdıgınız şey görünür.

slm arkadaşlar biri bna yardım etsin ben msnmi açamyom parolayı gryom yanlış dyo ben ne yapamadcam acil cvp:confused:

hmm muhtemelen msnen hacklanmiş posky:(

nasıl açılcağını bende bilmiyorum malesef, şifreni mi unuttun tam olarak nedir sorun?

ya şifreyi unutmadım açıktı bianda kendisi kapandı açmaya çalştım ama yanlış şifre dedi ki halada dyo

ya şifreyi unutmadım açıktı bianda kendisi kapandı açmaya çalştım ama yanlış şifre dedi ki halada dyo

Msninizi çalmışlar :(
Yapmanız gereken alternatif mail ile yada kullanıcı bilgilerinizle şifrenizi değiştirmeye çalışmak çok geçe olmadan..
Acele etmezseniz o bilgilerinizide değiştireceklerdir..

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

verdiğim programı çalıştırın açılan ekranda Files tuşuna ardından open tuşuna basın ve C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın

Sonrasında cıkan pencerede Stringtable yi acın ardından 1 klasorunu ve sonrasında 1055 i çif tıklayıp acın
orada "hoşgeldiniz" yazısını göreceksınız onu silip " " işaretlerinin içine 11 harften olusan birşey yazabilirsiniz

Son olarak zipli dosyanın içerisindeki UıHost.reg dosyasını calıstırın evet diyin ve bu kadar.
Artık windows baslangıcında yazdıgınız şey görünür.

Paylaşım için teşekkürler volkii ;)

msninizi çalmışlar :(
yapmanız gereken alternatif mail ile yada kullanıcı bilgilerinizle şifrenizi değiştirmeye çalışmak çok geçe olmadan..
Acele etmezseniz o bilgilerinizide değiştireceklerdir..

nasl degştrecem bilmyom açlmyo
ya kim çalar kimse bilmyo

hmm msn nen açıkken kapandıysa biri senin şifreni bilio demektir.sen onlıneken oda şifrene girip onlıne olmuş ve şifreni değiştirmiştir muhtemelen..kimseye verme şifrenii posky.

paylasımiçin tsekkur volkıı

Geri