Beşiktaş Faroe Adaları'na geldi

Hazır-Cevap

Kayıtlı Öğrenci
Katılım
7 Eyl 2007
Mesajlar
3,297
Tepkime puanı
4
Puan
0
Web sitesi
www.aofdestek.net
Beşiktaş, Vikingur ile Perşembe günü oynayacağı karşılaşma için özel uçakla Faroe Adaları'na gitti.
Beşiktaş, Vikingur takımıyla yarın oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı için Faroe Adaları'na geldi.

Özel bir uçakla İstanbul'dan aktarma yaptıkları Kopenhag'dan hareket eden siyah-beyazlılar, Vagar Havaalanı'na indi.

Kulüp başkanı Yıldırım Demirören, futbol komitesi başkanı ve asbaşkan Serdal Adalı ile futbol komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu da kafileyle birlikte Faroe Adaları'na gelirken, kafilede şu oyuncular yer aldı:
Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Matteo Ferrari, Tomas Zapotocny, Fabian Ernst, Ricardo Quaresma, Tomas Sivok, Uğur İnceman, Rodrigo Tabata, Bobo, Erhan Güven, Matias Delgado, Mert Nobre, Onur Bayramoğlu, Necip Uysal, Ekrem Dağ ve Nihat Kahveci.

Karayoluyla başkent Torshavn'daki otellerine giden siyah-beyazlılar, akşam saatlerinde, yarın maçın oynanacağı Toftir Stadı'nda son antrenmanını yapacak. Antrenmanın ardından da teknik direktör Bernd Schuster basın toplantısı düzenleyecek.

Maç naklen yarın akşam ATV de yayınlanacaktır.
 
atv mi ? iyimiş ama kesin şifrelerler. Güvenmiyorum artık kanallara.
 
ben sırf deli ibo için izliyorum. Bir Galatasaray olarak :D
 
o takıma karşı az çok bende şov yapabilirim :) faroe adaları. Almanya milli takımı 13-0 yenmişti bu ülkeyi. Kaleci penaltı çekecekti de Faroe Adalarından bir oyuncu rica etti rezil olduk diye de çekmedi. Bence bundan sonraki maçlarda yeni isimlere yorum yapmak daha mantıklı.
 
Geri
Üst