Ben yaptım Olmuşmu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan By_tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bencede güzel olmuş elllerinize sağlık daha iyilerini bekliyoruz:)) ama burası bana karadenizi çağrıştırdı biran:))

teşekkür ediyorum doğru çağrışım karadeniz ordudan karelerdi ama manzaradan ziyade makro çalışmak daha çok hoşuma gidiyor küçük dünyaları izlemek onların farkına varmak ve vardırmak...

madem karadeniz çekti canınız acizane bir nebze gözünüz gönlünüz doysun:p

36434526py2.jpg

yeşil ve mavinin bu denli uyuma sahip olduğu başka bir yer varmı bildiğiniz

alın size yeşilin her tonu
42492789ne1.jpg

antistres memleket bu şartlarda bu ortamlarda çalışıyor olmak şükrü dilden düşürmemem için yeterli değilmi
38355882hq6.jpg

burasıda meşhur boztepe mizden Ordu manzarası zamansız gelen sisin azizliğine uğramış olsakta bu haliylede görülmeye değer
69286508du5.jpg

ya çok güzel gerçekten hemde canlı böyle bi doğada yaşadığımız için kıymetini bilelim:))

Bunlar çok güzel fotoğraflar...
Cidden çok beğendim. Mesut ellerine sağlık.
Süpersin...
Konuyu sabitliyorum... :)

teşekkürler garbi makinam tamirden gelsin ilk çalışmalarımı sizinle paylaşacağım

emegne saglık

Vayy mesudum sanatsal bi yanının olduğunu sezimlemiştim zaten :) Yanlış anlamayacağını bildiğim için bi eleştirim olcak ki zaten sen bunun farkındasındır;ilk fotonda hariha bi ışık yakalamışsın ama bazı fotoraflarında aynı şeyi söylemek zor.Nacizane fikrimi söyledim değerlendirmek yada değerlendirmemek senin elinde ama çok iyi bir uğraş devamını bekliyoruz

çok hos resimlerdi

Vayy mesudum sanatsal bi yanının olduğunu sezimlemiştim zaten :) Yanlış anlamayacağını bildiğim için bi eleştirim olcak ki zaten sen bunun farkındasındır;ilk fotonda hariha bi ışık yakalamışsın ama bazı fotoraflarında aynı şeyi söylemek zor.Nacizane fikrimi söyledim değerlendirmek yada değerlendirmemek senin elinde ama çok iyi bir uğraş devamını bekliyoruz

teşekkür ederim Ahmet kardeşim
yorumundan da anlıyorumki sende boş değilsin :) potansiyel var sende

çekim kalitesi konusunda haklısın ama alet işler ev övünür demişler cep telefonumla çekmiştim bunları milyarlık makinaların çekimleriyle kıyaslayamayız

çok tatlı resimler,doğal resimlerden daha güzel resimler olamaz zaten.emeklerinize sağlık.

bu resımlerı sen mı cektın bende de resım merağı vardır guzel resım cektığım solenır ama hıç bırını paylaşmıyorum
ellerıne sağlık hepsı cok guzel

bu resımlerı sen mı cektın bende de resım merağı vardır guzel resım cektığım solenır ama hıç bırını paylaşmıyorum
ellerıne sağlık hepsı cok guzel

evet güzelim ben çektim resimle ilgileniyor olmana sevindim paylaşsan çok iyi olurdu ya
iyi bir makina alırsam dahada geliştirmeyi düşünüyorum

gerçekten çok güzel kareler

Süper ötesi bunlar.Eline sağlık.Bende de Karadeniz'i çağrıştırdı.Finduklar falan :p Çok güzel kareler yakalanmışsın By_tr :)

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınızla amacıma ulaştığımı anladım :D

zerengnbatmmm1.jpg

Çok güselmiş ..ellerine sağlık mesut ..;)

Geri