arkadaşlar dvd izleyemiyorum yardım edermisiniz?

güldeste

Kayıtlı Öğrenci
arkadaşlar dvd izleyemiyorum.dvd kod çözücünüz olmadığı için yürütemiyor diye yazı geliyor.bende dvd kod çözücü indirdim internetten ama olmadı oda yürütmedi.kısacası dvd izleyemiyorum.

sağolun arkadaşlar bilgileriniz için...yaaaaa sesimi duyan yokmu şimdi çıracam ama avazım çıktığı kadar nerde pc ten anlayan arkadaşlar nereye kayboldunuz tamda işim düşmüsken yapılır mı bu bana:(:(:(

Bilsem yardımcı olurdum :(
BakaRlar merak etme:D
Bilen birini yonlendiriris konuya:)

(Sorunun video destekleyicinin olmasından kaynaklandığını düşünüyorum verdiğim programı pcne kur ve bu programdan aç)

aynı sorunu bende yaşıyorum bazen güldeste ama benimki bazılarını oynatmıyor bazılarını izleyebiliyorum

(Sorunun video destekleyicinin olmasından kaynaklandığını düşünüyorum verdiğim programı pcne kur ve bu programdan aç)

Programı
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

aşk olsun arkadaşım verdiğin dosyanın içinde virüs vardı...

ayrıca silemiyorum

Ala aLa bu konuyLa İlgilenıcek sessizLik en kısa sürede..

inşallah cvp hakkı doğdu zaten onada eeee bi açıklama bekliyorum ondan

virüs mü :confused: aynısı bnde kurulu..

Action DVD Player 2.8.0
Action DVD Player AVI, MPG, MPEG, WMV gibi temel video formatlarını sorunsuz şekilde desteklemektedir. Sinema koleksiyonunuzu yönetebilir, filmleriniz hakkında detaylı bilgileri kolayca elde edebilirsiniz. Kolay arayüzü ve kullanışlılığıyla ilgi çeken bir dvd player ve film organizasyon programı

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Action DVD Player 2.8.0
Action DVD Player AVI, MPG, MPEG, WMV gibi temel video formatlarını sorunsuz şekilde desteklemektedir. Sinema koleksiyonunuzu yönetebilir, filmleriniz hakkında detaylı bilgileri kolayca elde edebilirsiniz. Kolay arayüzü ve kullanışlılığıyla ilgi çeken bir dvd player ve film organizasyon programı

bunda da virüs varsa kalp krizinden giderim şimdi:):):)

bu proğram düzgün yüklenemedi diyor yeniden yüklüyorum ama olmuyor:(:(:(

bu proğram düzgün yüklenemedi diyor yeniden yüklüyorum ama olmuyor:(:(:(

PC FENA HALDE VİRÜS KAPMIŞ.tavsiyem suan pcde yüklü olan virüs taramayla pcyi taratın.bu işlemi yaparken pcnin internet baglantısını kesin.gecmişi silin.pcyi geçmiş bir zamana yükleyin.bunun için BAŞLAT/DONATILAR/SİSTEM ARAÇLARI/SİSTEM GERİ YÜKLEME 'yi pcnin çalıştıgı en uygun zamana geri yükleyebilirsiniz.yinede düzelmiyorsa yapılacak birşey yok.doğruca pc kasanızı alıp teknik servise.;):)kolay gelsin

PC FENA HALDE VİRÜS KAPMIŞ.tavsiyem suan pcde yüklü olan virüs taramayla pcyi taratın.bu işlemi yaparken pcnin internet baglantısını kesin.gecmişi silin.pcyi geçmiş bir zamana yükleyin.bunun için BAŞLAT/DONATILAR/SİSTEM ARAÇLARI/SİSTEM GERİ YÜKLEME 'yi pcnin çalıştıgı en uygun zamana geri yükleyebilirsiniz.yinede düzelmiyorsa yapılacak birşey yok.doğruca pc kasanızı alıp teknik servise.;):)kolay gelsin

pc tarattım ama ama virüs bulunamadı daha öncede tarattmıştım.sistemi geri yükleme derken biraz daha net bilgi verebilir misiniz(dosyalar silinecek yani öyle mi)

pc tarattım ama ama virüs bulunamadı daha öncede tarattmıştım.sistemi geri yükleme derken biraz daha net bilgi verebilir misiniz(dosyalar silinecek yani öyle mi)

DosyaLar silinmicek sadece Ikı gun once nasılsa pcnız öle olucak mesela:)
İndirip rahatsız oldugunuz program işlevsiz olucak:)

hıııııııııı anladım sağol arkadaşım.bu pcle başım dertte ya yardımlarınız için teşekkürler

Rica ederiz inşallah yardımcı olabılıyorusdur:)

Geri