ara sınava nasıl çalısmalıyım?

life_style

Hazırlık Sınıfı
Kayıtlı Öğrenci
mrb arkadaslar murat yay. 1a 1b aldım arasınav için sadece arasınavda sorumlu olduğumuz ünitelere kadar çalısıyım yada hepsinemi nasıl yapsam

merhaba,
ara sınav için; elbette ara sınavda tabi tutulduğumuz yere kadar konulara çalışmayı daha makul görüyorum.bazı arkadaşlarım final konularınada çalışıyorlar;ama ben bunu önermem.vizede çıkmayan, final konularına bakmanın hiç bi anlamı gereği yok.vizede vize,finalde final konularına çalışmak en doğrusu bence.tabiki ben kendi fikrimi beyan ettim.karar ve tercih sana ait.

Öncelik ara sınav üniteleri olmalı benim görüşüm, ama dersenki ben çalıştım bütün dersleri yarıladım geriye kalan final bölümlerine de bakabilirsin neticede faydası olur zararı olmaz,hem ara sınav ve final sınavı arasında fazla zaman vermiyorlar böylelikle finallerde de zorlanmamış olursun bence.

arasınav ünitelerine kadar çalısıyım daha 1 hafta oldu çalısmaya baslayalı arasınava anca yetişirim tekrarda edicem zaten teşekkürler

merhaba ben maliye bölümü son sınıftayım.çalışıyorum ders çalışmaya vaktim yok ve nerden başlayacağımı bilemiyorum dersler zormudur?bana bişiler önerin lütfen :(

merhaba ben maliye bölümü son sınıftayım.çalışıyorum ders çalışmaya vaktim yok ve nerden başlayacağımı bilemiyorum dersler zormudur?bana bişiler önerin lütfen :(

Arkadaşım eğer konu çalşmaya vaktin yoksa bol bol test çözmeni tavsiye ederim özelliklede geçmiş yıl sorularına bi bak tekrar tekrar çöz.Sonra forumda arkadaşlar çok güzel kısa ve oz ders notları hazırlamışlar onlarada bi goz at faydasını gorursun.

istatistik ve kamu basitte bende su yonetime bi turlu calisamiyorum diger tumdersleri neredeyse bitirdim bi baslayamadim adam akilli yonetime :S

Geri
Üst Alt