AÖF'ye Son Kayıt Tarihi

only roses

Kayıtlı Öğrenci
aof.JPG

Anadolu Üniversitesinin (AÜ) Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerinde 25 Ekimde başlayan internet başvuru ve kayıt işlemleri 26 Kasımda sona erecek
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
AÜ Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, internet başvuru ve kayıt işlemleri kapsamında meslek yüksekokulları ile Açıköğretim Fakültesi ön lisans programlarından mezun olanların ''dikey geçiş'', 2010 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilenlerin ''ek yerleştirme'', açık veya örgün yükseköğretim programlarından mezun olanlar ile örgün yükseköğretim programlarında öğrenci olanların ''ikinci üniversite'', 4 yıllık fakültelerden ön lisans diploması alarak ayrılanların ''lisans tamamlama'' ve ''okul öncesi öğretmenliği lisans tamamlama'' işlemleri yer alıyor.

25 Ekim-26 Kasım tarihleri arasında
adresinden internet başvuru ve AÖF bürolarından kayıt olmak üzere iki aşamalı gerçekleştirilen sistemde, ayrıca ''lisans öğrenimine hazırlık programında başarılı olup fakültelerinin 3. sınıfına kayıt'' hakkı kazananların kayıt işlemleri de 25 Ekim-24 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

Adaylar, internet başvuru ve kayıt kılavuzu ile öğrenci kılavuzuna
adresindeki ''Açıköğretim'', ''Kılavuzlar'' linkinden ya da
internet başvuru sitesinden ulaşabilecekler.

Adayların kılavuzda ve internet başvuru sitesinde açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak kaydın son günlerini beklemeden illerinde bulunan AÖF bürosuna başvurmaları ve 25 Ekim-26 Kasım tarihleri arasında kayıtlarını mutlaka yaptırmaları gerekiyor.

Arkadaşlar ben Kamu Yönetimi 1'nci sınıfa daha önce kayıt yaptırmıştım ama 1 sene takip etmemiştim geçmiş dönem borçlarımı ödedim şimdi kayıt yenilemem lazım ama son tarih geçmiş gibi bir izlenim var üzerimde:S

Kamu Yönetimine daha önce kaydım varken kayıt yenileyeceğim büro bana aralık ayı gibi birşey söylemişti şimdi ben ne yapacagım son kayıt yenileme tarihim nedir?

Peki AÖF'n sitesinde yazan bilgiler nedir? Orda ekim ayında bitti diyor? bazı programlar ki ben bunlara dahil değilim 26 kasımda bitiyor diyor? sonrası yok diyor orda.

Lütfen beni biraz bilgilendirin içim rahatlasın hayatım buna kurulu

Peki AÖF'n sitesinde yazan bilgiler nedir? Orda ekim ayında bitti diyor? bazı programlar ki ben bunlara dahil değilim 26 kasımda bitiyor diyor? sonrası yok diyor orda.

Lütfen beni biraz bilgilendirin içim rahatlasın hayatım buna kurulu

Onlar diğer programlar.Senin kayıt yenileme tarihin 29 kasımda başlıyor 24 aralık da da bitiyor.Kafanın karışmasını gerektirecek bir durum yok.Kolay gelsin..

son yenilemem olur inşallah:haha

Peki bu ilk sınav ne zaman ilk sınavlar bilgisi olan? :)

Bu arada beni rahatlattıgınız için çok teşekkür ediyorum siteye..

Geri
Üst Alt