AÖF Telefon numarasına neden ulaşılamıyor ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mbomer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mbomer

Kayıtlı Öğrenci
Bölüm
İşletme
Aöfnin 444 10 26 nolu telefonun arıyorum il plaka kodunu girdiğim zaman hemen kapanıyor bazende numara hiç aranmıyor aöf ulaşacağımız başka numara var mı ?

telefona ulaşılsa bıle genelde hep mesgul ne iş anlamadım aofbilgi@anadolu.edu.tr mail at ben öyle yapıyorum

yanıt verıyolar mı??

mrkburo@anadolu.edu.tr adresinede mail atabilirsin. mailine TC kimlik numaranı ve Adını Soyadını yazarsan cevaplarlar. Oraya soracaklarını bizede sorabilirsin canım :) Daha hızlı yanıt alırsın..

Dogru en hızlı buresı yoksa ınsan bısey ögrenemezz:cici

teşekkürler :) doğru söylüyorsunuz zaten açıklayıcı anlatamıyorlar en iyisi burası yine :)

Arkadaşlar Türk Dili ve Edeiyatı 3. sınıf 1. dönem vize konuları nereye kadar Bilgilendirirseniz sevinirim...

Arkadaşlar Türk Dili ve Edeiyatı 3. sınıf 1. dönem vize konuları nereye kadar Bilgilendirirseniz sevinirim...
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
linkinden ders listesini ve ara sınavda sorumlu oldugunuz ünite sayısı mevsuttur..

Ben de ulaşamıyorum bunun nedeni sınav yaklaştı ve öğrenciler genel olarak öğrenci kimliği ve yeni sınav hakkında bilgi almak için aramalarından dolayı olsa gerek diye düşünüyorum.

Geri