AÖF SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2025

Gökhan ÇAĞDAŞ

Administrator
Administrator
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2025-2026 eğitim yılı Güz Dönemi ara sınavları (vize) 6-7 Aralık 2025 tarihlerinde başarıyla tamamlandı. Binlerce açıköğretim öğrencisi sınav sonrası gözünü “AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?” ve “AÖF sonuçları nasıl sorgulanır?” sorularına çevirdi.

🟢 AÖF SONUÇLARI AÇIKLANDI
Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan resmi duyuruya göre, 2025 Güz Dönemi vize sınav sonuçları erişime açıldı ve öğrenciler artık notlarını öğrenebiliyor.

📍 SONUÇLAR NASIL VE NEREDEN ÖĞRENİLİR?
AÖF sınav sonuçlarını sorgulamak için öğrenciler aşağıdaki platformları kullanabilir:

• AÖF Öğrenci Bilgi Sistemi: aosogrenci.anadolu.edu.tr
  • Anadolu Mobil uygulaması (Android / iOS)
  • e-Devlet Kapısı üzerinden AÖF sınav notu sorgulama hizmeti (T.C. Kimlik No ve şifre ile giriş)
    Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu ekran üzerinden sınav sonuçlarına ulaşarak derslere göre doğru-yanlış sayıları ve puan durumunu görebilirsiniz.

📅 AÖF SINAV TAKVİMİ 2025-2026
📌 Güz Dönemi Vize (Ara) Sınavı: 6-7 Aralık 2025
📌 Güz Dönemi Dönem Sonu (Final) Sınavı: 17-18 Ocak 2026
📌 Bahar Dönemi Ara Sınavı: 4-5 Nisan 2026
📌 Bahar Dönemi Final Sınavı: 9-10 Mayıs 2026
📌 Yaz Okulu Sınavı: 22 Ağustos 2026

📌 Sonuç Erişim İpuçları:
➡ Sonuçlar açıklandıktan sonra en hızlı şekilde aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden veya Anadolu Mobil uygulamasından giriş yaparak notlarınızı kontrol edebilirsiniz.
➡ e-Devlet üzerinden de sınav not sorgulama hizmeti aktif şekilde sonuç göstermektedir.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

🎓 Öğrenciler için önemli: AÖF sonuçları açıklanmasının ardından final hazırlıklarını planlamaya başlayabilirsiniz. Başarılar! 😊

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
17,492
Kullanıcılar
90,655
Son üye
Erenn
Geri