Aof Okulöncesi öğretmenliği Diploma örneği

slmlar.. bana açıköğretim kelimesi falan yok demişlerdi.ama geçiyo diplomada.neyse bana 4 yıllık açıköğretim bölümlerini yazarmısınız?şimdiden teşekkür ederim...

İşletme
İktisat
Maliye
Kamu Yönetimi
Çalışma Ekonomisi

4 Yıllık Bölümler bu şekilde.

Ayrıca diplomada yazsın var açık öğretim birşey olmaz sıkmayın canınızı.Bana açık öğretim yazanı gelsin öpüp başıma koyarım:)

ben bir kaç yere de baktım bazılarında açıköğretim yazmıyo...
:( hangisi doğru kii??
:eek:

Alınca göreceğiz ama açık öğretim yazar.

Yokmu alan diploma yorumlarını bekliyoruz.

acık öğretım yazıo arkadaşlar aldım bende

yazsın nolcakki arkadaşlar sonuçta aofde üniversite. hem aof yazmasada anadolu dıe garanti yazar sonuçta üniversitenin adı bu.eee sonuç noluo anadolu sözcüğü zaten aof oldunu acıkca gosterıo herkes bunuda bılıo yani o yüzden sıkıntı yok.rahat olun:)

arkadsalar lütfen yeni mezun olanlar liploma örneği göndersin ben yeni kazandım okul önc öğret şimdiden hayal kırıklığına uğradım lütfen biri yazmıyor desin lütfen...... cvp bekliyorum hoşçakalın

arkadaslar yazıyor işte bu sadece ing ve okul öncesi öğretmenliği için geçerli ötekilerin üzülmesine gerek yok biz üzülüyoruz yeterince yani okuduğumuz herşey aynı hatta biz daha çok zorlanıyoruz bu konuda okumaya uğrasıyoruz ama onlarınkjinde eğitim fakültesi bizimkinde ise açıköğretim fakültesi işte napalım........biz yazmasını istemiyoruz yetkililere duyrulur.....

arkadaşlar diploma böyle değilk i bu çok farklı birde açık ögretim yazmaz diplomada

arkadaslar yazıyor işte bu sadece ing ve okul öncesi öğretmenliği için geçerli ötekilerin üzülmesine gerek yok biz üzülüyoruz yeterince yani okuduğumuz herşey aynı hatta biz daha çok zorlanıyoruz bu konuda okumaya uğrasıyoruz ama onlarınkjinde eğitim fakültesi bizimkinde ise açıköğretim fakültesi işte napalım........biz yazmasını istemiyoruz yetkililere duyrulur.....

evet yaa kesinlikle katılıyorum acaba açıköğretim fakültesi değil de eğitm fakülttesi yazılması için ne yapabilirz bu isteğimizi bildirsek bnce olumsuz karşılanmaz ama kime bildirces:S ?

evet bende aöf yazmıyor diye biliyordum:(( aslında çokta sorun degil bence ama örgün öğretimden bile çok puan alıpta diğer bölümler gibi sanki barajı geçip girmiş muamelesi yapanlara gıcık oluyorum.....

evt herkes işletme gbi her önüne gelenin girebileceğini zannediyo... bu gerçkten çok can sıkıcı

yazıyo orası kesin de arkadaşlar artık onada razıyım sınıfda kalmadan hayırlısı ile alsaydım diplomayı

arkadaşlar yazsın açıköğretim diye sonuçta alnımızın akıyla bitiriyoruz bu bölümü gurur duyalacak bişey bu.önemli olan bişeyler elde etmek biyerlere gelmek gerisi bahane

Geri