Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="RIDVANEJDERUNAL, post: 297954, member: 175986"]</p><p>Arkadaşlar merhaba .</p><p>Tek bir sorum olcak sizlere .</p><p>Ona soruyom yok boyle buna soruyorum yok boyle kafam karıstı .</p><p>İşletmeye kaydım var 3 senedir kalıyorum utanılası bi durum ama amaç okul değil hayat şartları ki sorum da şudur :</p><p>İşletme okuyorum ve kayıt yenileme yaklaştı acaba bölüm nasıl degiştirebiliriz ?</p><p>Örneğin işletme kaydım varken ondan vazgeçip 2 yıllık adaleti aöf olarak nasıl tercih edebilirim </p><p>umarım anlatabilmişimdir .</p><p>Teşekkurler şimdiden </p><p>Saygılar..</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="RIDVANEJDERUNAL, post: 297954, member: 175986"] Arkadaşlar merhaba . Tek bir sorum olcak sizlere . Ona soruyom yok boyle buna soruyorum yok boyle kafam karıstı . İşletmeye kaydım var 3 senedir kalıyorum utanılası bi durum ama amaç okul değil hayat şartları ki sorum da şudur : İşletme okuyorum ve kayıt yenileme yaklaştı acaba bölüm nasıl degiştirebiliriz ? Örneğin işletme kaydım varken ondan vazgeçip 2 yıllık adaleti aöf olarak nasıl tercih edebilirim umarım anlatabilmişimdir . Teşekkurler şimdiden Saygılar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım