Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="arzuyasar, post: 295438, member: 174253"]</p><p>Ben 2005 yılı ticaret lisesi mezunuyum... önceleri düşünmüyordum ama şimdi açık öğretim de olsa ünüversite mezunu olmak istiyorum.. bu yıl ygs sınavına girdim malesef barajı geçemedim 175 falan bi puan yaptım...</p><p>2 yıllık açık öğretim seçe bilme hakkım varmış ama yol iz bilmiyorum... </p><p>bilgisayarlı muhasebe okum lisede...</p><p>sizce hangi bölümü seçmeliyim </p><p>2 yıllık mı iyi 4 yıllık mı </p><p>bana lütfen bir yol gösterin... </p><p>4 yıllık olsa hangi bölümü seçebilirim... </p><p>vereceğiniz cvp hayatımda yeni bir yol çizmeme yardımcı olacak lütfen yardım edin... en iyi bölüm hangisi</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="arzuyasar, post: 295438, member: 174253"] Ben 2005 yılı ticaret lisesi mezunuyum... önceleri düşünmüyordum ama şimdi açık öğretim de olsa ünüversite mezunu olmak istiyorum.. bu yıl ygs sınavına girdim malesef barajı geçemedim 175 falan bi puan yaptım... 2 yıllık açık öğretim seçe bilme hakkım varmış ama yol iz bilmiyorum... bilgisayarlı muhasebe okum lisede... sizce hangi bölümü seçmeliyim 2 yıllık mı iyi 4 yıllık mı bana lütfen bir yol gösterin... 4 yıllık olsa hangi bölümü seçebilirim... vereceğiniz cvp hayatımda yeni bir yol çizmeme yardımcı olacak lütfen yardım edin... en iyi bölüm hangisi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım