Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="bobonur, post: 293515, member: 173545"]</p><p>Merhabalar ben size sormak istediğim birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim</p><p></p><p>Benim ygs sınavlarından aldığım en yüksek puan ygs3 ten 161 4 yıllık sosyoloji bölümünde kontenjanı geçmem durumunda okuyabilirmiyim ben sözel bakımdan daha iyim matematiğim kötü sizce ssözele yatkın 4 yıllık bölümler arasında hangisi daha iyi ben araştırdığıma göre sosyoloji daha çok sözel ağırlıklı sizin bu konuda bir tavsiyeniz varmı aslında işletme ile sosyoloji arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim</p><p></p><p></p><p>eğer 4 yıllık sosyoloji okursam ben 21 yaşındayım ve muayne kaçağıyım yeni askeri kanuna göre askerliğimi tecil ettirebilirmiyim vede mezun olduktan sonra kısa dönem askerlik yapabilirmiyim</p><p></p><p></p><p>aöf e başlamak için hangi adımları atmalıyım sanırım öncelikle ösymnin tercih haklarını beklemem lazım daha sonra ne yapmalıyım aöfe yeni kayıt için</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="bobonur, post: 293515, member: 173545"] Merhabalar ben size sormak istediğim birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim Benim ygs sınavlarından aldığım en yüksek puan ygs3 ten 161 4 yıllık sosyoloji bölümünde kontenjanı geçmem durumunda okuyabilirmiyim ben sözel bakımdan daha iyim matematiğim kötü sizce ssözele yatkın 4 yıllık bölümler arasında hangisi daha iyi ben araştırdığıma göre sosyoloji daha çok sözel ağırlıklı sizin bu konuda bir tavsiyeniz varmı aslında işletme ile sosyoloji arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim eğer 4 yıllık sosyoloji okursam ben 21 yaşındayım ve muayne kaçağıyım yeni askeri kanuna göre askerliğimi tecil ettirebilirmiyim vede mezun olduktan sonra kısa dönem askerlik yapabilirmiyim aöf e başlamak için hangi adımları atmalıyım sanırım öncelikle ösymnin tercih haklarını beklemem lazım daha sonra ne yapmalıyım aöfe yeni kayıt için [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım