Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="derhak, post: 291704, member: 168375"]</p><p><strong>işletme 4.sınıf Girişimcilik dersinin muaf olmaması</strong></p><p></p><p>ben 2 yıllık Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümü mezunuyum.4 yıl önce Dikey geçiş yapıp işletme bölümüne kayıt oldum, yüksekokul bölüm derslerinden bazılarından muafiyet yapılırken,girişimcilik dersinden yapılmamış.Adı da küresel ekonomi olmuş,aöf bilgi edinme bürosuna bu dersi yüksekokulda aldığıma dair transkribimi mail attım,sonuç olarak aşağıdaki maili göndermişler;</p><p></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">"Açıköğretim sistemine göre öğretim yapılan fakültelerdeki bölüm ve programların tamamı 2012-2013 öğretim yılında yıllık sistemden dönemlik-kredili sisteme geçirilmiştir. Dönemlik-kredili sistemde öğretim yapılan bölüm/programların tabi olduğu Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 13. maddesinde; ‘’</span></span><span style="font-family: 'Verdana'">Merkezi açıköğretim ve uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan fakültelerin öğrencileri, kaydedildikleri ve bulundukları dönem, bölüm ve programda okutulan derslerin tümünü almak zorundadır. Öğrenciler, merkezi açıköğretim ve uzaktan eğitim sistemi ile öğretim yapan fakülteler dâhil yükseköğretim kurumlarından daha önce aldıkları ve başardıkları dersler için ders transferi talebinde bulunamaz.’’ denilmektedir.</span><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">Yukarıda açıklanan ve tabi olduğunuz Öğretim ve Sınav Yönetmeliği gereğince daha önce aldığınız ve başardığınız derslerin, ders transferinin yapılması mümkün olmamaktadır."</span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></p><p><span style="color: black"><span style="font-family: 'Verdana'">Bende tekrar yazdım ama,dönen olmadı,bu konuda mağduriyet yaşayan varmı, varsa neler yaptınız arkadaşlar,cevaplarsanız sevinirim,şimdiden teşekkür ederim..</span></span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="derhak, post: 291704, member: 168375"] [b]işletme 4.sınıf Girişimcilik dersinin muaf olmaması[/b] ben 2 yıllık Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümü mezunuyum.4 yıl önce Dikey geçiş yapıp işletme bölümüne kayıt oldum, yüksekokul bölüm derslerinden bazılarından muafiyet yapılırken,girişimcilik dersinden yapılmamış.Adı da küresel ekonomi olmuş,aöf bilgi edinme bürosuna bu dersi yüksekokulda aldığıma dair transkribimi mail attım,sonuç olarak aşağıdaki maili göndermişler; [COLOR=black][FONT="Verdana"]"Açıköğretim sistemine göre öğretim yapılan fakültelerdeki bölüm ve programların tamamı 2012-2013 öğretim yılında yıllık sistemden dönemlik-kredili sisteme geçirilmiştir. Dönemlik-kredili sistemde öğretim yapılan bölüm/programların tabi olduğu Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 13. maddesinde; ‘’[/FONT][/COLOR][FONT="Verdana"]Merkezi açıköğretim ve uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan fakültelerin öğrencileri, kaydedildikleri ve bulundukları dönem, bölüm ve programda okutulan derslerin tümünü almak zorundadır. Öğrenciler, merkezi açıköğretim ve uzaktan eğitim sistemi ile öğretim yapan fakülteler dâhil yükseköğretim kurumlarından daha önce aldıkları ve başardıkları dersler için ders transferi talebinde bulunamaz.’’ denilmektedir.[/FONT][COLOR=black][FONT="Verdana"][/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT="Verdana"]Yukarıda açıklanan ve tabi olduğunuz Öğretim ve Sınav Yönetmeliği gereğince daha önce aldığınız ve başardığınız derslerin, ders transferinin yapılması mümkün olmamaktadır." Bende tekrar yazdım ama,dönen olmadı,bu konuda mağduriyet yaşayan varmı, varsa neler yaptınız arkadaşlar,cevaplarsanız sevinirim,şimdiden teşekkür ederim..[/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım