Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="silay, post: 291589, member: 173356"]</p><p>çalışma ekonomisi son sınıfta 2 dersten kaldım türkiye ekonomisi ve uluslararası çalışma normları şimdi bu sene kredili sisteme geçişte güz dönemi türk vergi sistemi dersi aldım ve bc ile geçtim bahar dönemine 2 ders daha eklendi türkiye ekonomisi ve yeni teknolojiler ve çalışma hayatı die diyer sınıflar güz döneminde bahar dözenminin derslerini secebiliyorlar bizde neden bu yok paşa paşa şimdi 200 tl yatırıcam hadi orasını geçtim bu ıkı dersi verirsem bu sene mezun olabilirmiyim şu e-destek sayfasında toplam krediye 201 yazıo 240krediyi doldurmak zorundamıyım bidahaki seneye ders çıkarmazlar inş biraz uzun oldu ama bu konuda yardımcı olun lütfen</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="silay, post: 291589, member: 173356"] çalışma ekonomisi son sınıfta 2 dersten kaldım türkiye ekonomisi ve uluslararası çalışma normları şimdi bu sene kredili sisteme geçişte güz dönemi türk vergi sistemi dersi aldım ve bc ile geçtim bahar dönemine 2 ders daha eklendi türkiye ekonomisi ve yeni teknolojiler ve çalışma hayatı die diyer sınıflar güz döneminde bahar dözenminin derslerini secebiliyorlar bizde neden bu yok paşa paşa şimdi 200 tl yatırıcam hadi orasını geçtim bu ıkı dersi verirsem bu sene mezun olabilirmiyim şu e-destek sayfasında toplam krediye 201 yazıo 240krediyi doldurmak zorundamıyım bidahaki seneye ders çıkarmazlar inş biraz uzun oldu ama bu konuda yardımcı olun lütfen [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım