Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="yasarguner, post: 291269, member: 2921"]</p><p>Şimdi herşey yeni başlar gibi bu dönem bütün derslerinize çalışıp hepsini vermek için uğraşın ve verin önümüzdeki sene 1.dönem bu sene kaldıgınız dersleri alıcaksınız 7 dersin kredi si ne kadar yapıyor bilmiyorum ama üstüne 35 krediye kadar ders 2. sınıftan da alabilirsiniz ve bu şekilde en fazla 1 dönem uzatarak sonunda mezun olabilirsiniz..</p><p></p><p>Çok iyi bir performans la o kadar da sürmez tam 4 senede bitirebilirsiniz.</p><p>Şuan bütünleme sınıvları muallakta oldugu için bir şey diyemiyorum eger bütünlemeler açılırsa bu sene 1. dönem kaldıgnız 7 dersi orda sınava girersiniz ki inşallah açılır ozman hiç bir kaybınız olmaz inş..</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="yasarguner, post: 291269, member: 2921"] Şimdi herşey yeni başlar gibi bu dönem bütün derslerinize çalışıp hepsini vermek için uğraşın ve verin önümüzdeki sene 1.dönem bu sene kaldıgınız dersleri alıcaksınız 7 dersin kredi si ne kadar yapıyor bilmiyorum ama üstüne 35 krediye kadar ders 2. sınıftan da alabilirsiniz ve bu şekilde en fazla 1 dönem uzatarak sonunda mezun olabilirsiniz.. Çok iyi bir performans la o kadar da sürmez tam 4 senede bitirebilirsiniz. Şuan bütünleme sınıvları muallakta oldugu için bir şey diyemiyorum eger bütünlemeler açılırsa bu sene 1. dönem kaldıgnız 7 dersi orda sınava girersiniz ki inşallah açılır ozman hiç bir kaybınız olmaz inş.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Aöf Hakkında Sorun Cevaplayalım