alttaki üyeye çamur at oyunu yeni bi konu altında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

havva578

Kayıtlı Öğrenci
arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz
başlıyorum alttaki üye çok uykucu

hayır be ben uykuyu sevmem.
alttaki çok uyusuk

Allah kuru iftiradan saklasın :Dsadece bugünlerde oyle:D:D:

Allttaki dişlerini fırçalamıyo..bakın benim dişlerime ne kadar pak:D:D:D

Çamur at izi kalsın diye boşa dememiş sayın atalarımız :D:D Bu arada dişlerimide göstermiş oldumm bilmem anlatabildim miiii ?? :D:D:D
Alttaki üyede durmadan ağlıyomuş :D:D Söylemesi ayıp sevgilisi terketmişte :D:D

tamam be dizi izlerken bazen ağlıyorum da neden abartıyonki en fazla 2 damla yas
aalataki sahıs dolmusta yaslıi,nsanlara yer verrmiyo:)

Genellikle otobüsü tercih ediyorumm ve yaşlılarada yer veriyorum :D Ben vermek istemesemde onlar kaldırıyo zaten :D Kalk oğlum yoruldum diyerekten :D:D
Alttaki üyee cep telefonundan çok korkuyo ya içinde atom bombası varsa diye düşünüyoo :D:D vah vah

ya öyle hiç sorma taşırken ya patlarsa diye korkuyorum alttaki üye çok iftiracı

hiç sorma valla...günde 3 5 tane iftara atmadan yatamıyorum:):)

alttaki kazak değiştirir gibi her gün sevgili değiştiriyomuş...

bulsak değiştirecez ama yok alttaki üye yatarken emzikle uyuyo annesi söyledi kulağıma

kim benmi havvacım yapma Allahın seversen:D:D:D

alttaki üye ayaklarını hiç yıkamaz..ıııyyy....:D

evet hiç yıkamıyorum su bulamıyorumda ayaklarım renk değiştirdi ııy alttaki üye yerden bulduğu şekeri kimse görmeden ağzına atıyo

ama çok tatlı napim:D
alttakinin saçında bit var:D

evet bit var yaklaşmayın bana alttaki üye gece yatağına kaçırıyormuş çok ayıp bu yaşta aaaaaaa

yaşa başa bakarmı o:):):)

alttaki üyede acıktığında, kırkayak,hamamböceği,solucan yiyomuş.. ara ögün olarakta akrep...

evet yiyorum dün hakkaten radyoda duydum bi tane bayan kiremit sıva firkete felan yiyormuş ciddi ciddi bulamadımı evin sıvasını yiyormuş ama gerçekten yiyormuş alttaki üyede kiremit yiyo bence

napalım bizde demir eksikliği anemisi var.alttaki üyede yemek yerken üstüne döküyormuş

arada bi oluyo canmm çamur sayılmaz:D:D:D
seninde sınavlarda kopya çektiğini biliyorum :D

ya evet kopya çekiyorumm üstüme yok kopyada ben senin apartmanın önündeki solucanları yakalayıp midene indirdiğini söylemiyorum ama

Geri