ah şu matemetik vb dersler..

drummeresra

Kayıtlı Öğrenci
arkadaşlar ben sağlık kurumları işletmeciliğine yerleştim ve derslerine baktım matematik ağırlıklı dersler var ve ben sözelciyim :confused: üstesinden gelebilirmiyim bilmiyorum..matematikle hiç ama hiç aram yoktur..naapcam bilmiyorum bölümüde isteyerek yazdım neye güvendiysem :(

Lütfen matematik veya sayısal dersler sizi korkutmasın, bizler sizler için elimizden geldiğince yardımcı olacağız ve başarılı olmanız için çalışacağız.

bence güzel bi bölüm üstesinden gelirsin istersen.. bide sen matematik vb. derslerden korkma onlar senden korksun:D:D

Merhaba.
Matematik gibi derslerden zorlanacağınızı düşünüyorsanız, Açıköğretim Kurslarından faydalanabilirsiniz.Benimde en korktuğum ders matematik ti ama en rahat verdiğim derslerin başında geldi.
Yardımcı kitaplarında faydası olabilir.AÖF kitaplarına nazaran daha basit, kolay anlaşılabilir ve soruları daha kolay yöntemlerle çözmemize olanak sağlar diye düşünüyorum.Tabii ana ders kitabının da her daim elinizin altında olması durumunda daha faydalı olacağı kanısındayım...

arkadaşler gerçekten de matematik korkulacak bi ders değil yeterli çalışma stilini öğrenin ve günü gününe çalışın bide bol soru çözün.

Geri