ismailçelik
Kayıtlı Öğrenci
arkdaşalr kaç puan almak gerekir edebiyetı açıktan okumak içinn acabaa bilen varsa yazabilir miii şimdiden tşkk
arkdaşalr kaç puan almak gerekir edebiyetı açıktan okumak içinn acabaa bilen varsa yazabilir miii şimdiden tşkk
açıklamaya göre bu yıl aöf türk dili ve edebiyatı bölümü kalktı
aynenEdebiyatı çook sewiyorum...Keşke 2 sene önce açılsaydı bu bölüm..![]()
açıklamaya göre bu yıl aöf türk dili ve edebiyatı bölümü kalktı
evet seçmeli olacak....yabancı dil seçmeli olacak, değil mi?
yabancı dil nasıl seçmeli oluyor ben anlamadım biraz açıklarmısınız umarım düşündüğüm şekildir ben örgün üniv.okurken öyleydi seçmeli dersler varı burdaki sistem nasıl bilmiyorum tam olarak..[/B istediğimiz i seçiyorduk inşallah öyleydi.r ..
Yabancı dil Seçmeli Olacak, değil mi?
kevin_norton:Notların için tebrıkler, bilgilendırmen için teşekkürler, bu yıl kayıt yaptıracagım.
Seçmeli derken.Türk dili ve edebiyatı bölümüne kayıt olmuştunuz ya.ozaman size yabancı dilinizin ne oldugunu sordular.orada ne yazmıştınız.işte o dili 3. sınıfta ögreneceksiniz.ama sadece üç tane dil var.Sadece 3. sınıfta yabancı dil dersi var.,Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.,Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
bu üç dilden birisi.
3. Sınıf
Dil Dersleri :
03216/A (Alm)4+0 6,Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
03216/F (Fra)4+0 6,Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
03216/İ (İng)4+0 6,Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.