Açıköğretim Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans Bölümü

bu bölümü bitirenler laborant oluyo ama istenirse veteriner teknisyeni de olunabiliyo tercihe kalmış

mrb arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum laborant veteriner sağlık blümü geçmiş sınav sorularına nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanz sevinirim...

mrb arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum laborant veteriner sağlık blümü geçmiş sınav sorularına nasıl ulaşabilirim yardımcı olursanz sevinirim...
ana sayfada ilgili yerlerde var hemşire

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

selam arkadaşlar bu bölümü okuyunca iş bulma şansımız nedir bilen varmı. birde dgs ye girmeden laborantlığa ya da veterinerliğe geçebiliyormuyuz.

valla her bölümünde oldugu gibi bu bölümdede iş bulma şansın var tabiki staj varmı bilmiyorum ama

ben biyoloji okuyorum aynı zamanda laborantlığa başladım bu sene. corayizm arkadaşım biyoloji harika bir bölüm. yine sınava girsem yine biyoloji yazardım. sende bence pes etmeyip istediğin bölümü oku

ben bu bölümü bu sene kazandım.bir kaç araştırma yaptım tam bana uygun bi bölüm ama derslerine baktım arkadaş nasıl ders isimleri onlar.valla korktum..

slm bu sene bu bölmü kazandm.verimli bi ders çalışma yöntemi bulursan banada söyle. :)çünkü derslere baktm isimlerinden korktum.

İş Olanakları

Bu programdan mezun olanlar tekniker unvanını kaznarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde olan çok sayıdaki ilgili kuruluşların yanı sıra özel veteriner hastanelerinde, kliniklerinde ve laboratuvarlarında yardımcı teknik personel olarak çalışabilirler. Ayrıca özel çiftliklerde veya tavukçuluk, sığırcılık (et-süt), koyunculuk işletmeleri ile yem sanayinde yardımcı eleman olarak kendilerine yer edinebilirler. Dahası edindikleri yeni bilgilerle kendi iş yerlerini kurabilirler.

bu yıl 2.üniversite kapsamında aöf üzerinden kayıt oldum
umarım zamanında bitirebilirim :)

Geri
Üst Alt