Açıköğretim İşletme Öğrencileri...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MaLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mrb bende bu yıl aof işletme den mezun oldum şeref öğrencisi başarı belgesi alarak mezun oldum. arkadaşlar sistemli çalışalım ve isteyelim azim edelim allah yardımcımız olur yeterki gayret hedi kalın sağlıcakla herkese başarılar bütünlemeye kalan arkadaşlarada başarılar sıcakta ders hiç çekilmiyor haberiniz olsun

@ibrahimdo

Gözünüz aydın verdiğiniz bilgiler güzel teşekkürler.
Allah bizede nasip eder inşallah.

aynen bende bürö yönetimini bitirdim işletmeye geçiş yağıcam galiba

Slm Bende Yasmin Bu Yıl Işletme 3.sınıf Olcak Hayırlısıyla Myo Mezunuyum.simdiden Herkese Basarılar

merhaba arkadaşlar bende bu sene yeni kayıt yaptırıcam ama bitirememekten korkuyorum kayıt yaptırsammıı yaptırmasammı arasında kaldım rica etsem bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ???

Aynen bende bu sene kayıt yaptırıyorum adım murat gerçi ben yurtdışı eğitimine başvuracam bıu sene dawetiye gelmedı ama hayırlısı :D

selam arkadaşlar bende az önce üye oldum bu siteye bilgisayar tekn. ve prog. bölümünden bu sene mezun oldum.bende açıkögretime kayıt yapmak istiyorum.harc ücretleri ne kadar acaba ögrenebilirmiyim?

slm arkadaşlar ben 4. sınıfa geçtim.... yalnız maliyet muhasebesi kaldı büte. yardım edebilir misiniz.

s.a ben osman yüksekokuldan geçiş yaptım bu sene 2.sınıfı okuyorum....3 dersten kaldım bütlerde Allah izin verirse birini daha geçip en aznında 3.sınıfa geçmeye çabalıyorum..

mrb arkadaslar:) bende 4 e tamamlamak için işletme okuyacağım. kimler acaba sağlık kurumları işletmeciliğinden önlisans dip. alıp işletme 4 e tamamlayan var mı acaba?

slm ben kocaeli myo end.elektronik mezunuyum.İşletme Açıköğretim 1.sınıfı geçtim sorunsuz.2'ye adım attım.Bütlere girecek arkadaşlara başarılar.

merhaba ben işletme 1.sınıf öğrencisiyim geçmiş yıllara ait bütünleme sorularına çalışsam yeterli lur mu? eğer olursa soruları nerede bulabilirim..

slm arkadaslar ben pamukkale h.m.y.o bankacılık bölümü mezunuyum dikey gecişle açıköğretime kayıt yaptırdım 3. sınıf bitti sayılır 2 dersim kaldı ben finaldeki soruları arıyorum belki bütte ona yakın sorular cıkar diye soruları gözden geçirecem ama bi türlü soruları bulamıyorum bulduklarımıda acamıyorum bana yardımcı olursanız cok sevinirim

deniz bende büro yönetimi mezunuyum bende kararsızım acaba işletme iktisatmı yazsam diyee

slm arkadaşlar bende pamukkale ünü. h.m.y.o. bankacılık bölümünden işletme 4. sınıfa gectim inş. bitecek...

slm arkadaşlar bende 3. sınıftan 4. sınıfa tek dersten sorumlu geçtim bakalım 2008-2009 öğretim yılı bizlere neyi getirecek. Şu maliyetide bir geçebilsem :rolleyes:offfffff offfff Aslında pekde zor değilmiş ama hiç çalışmadan girince demek böyle oluyor tökezledik yine

deniz bende büro yönetimi mezunuyum bende kararsızım acaba işletme iktisatmı yazsam diyee

mrb bende büro yönetimi mezunuyum işletmeye geçtim büt sonuçlarında mezuniyeti bekliyorum.. bitti inşlh. iktisata geçen arkadaşlarım da oldu ama işletmeyi tavsiye ederim....

Geri