Açıköğretim İşletme Öğrencileri...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MaLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba

adım tolga istanbuldanım girdik bakalım üniversiteye 25 yaşından sonra kaç yaşında bitireceğim

arkadasım sen çok çalış bence sanal alemde yardımcı olamam ben ce ingilizce basit oky

slm bnde yeni kayıt olanlardanım (hatta daha olucam) ve 1. sınıfa başlicaz inş. canım arkadaşımla(sevgisu:)) bidee... başka antalyalı var mı burda???

merhaba bende bu sene yeni kayıt yaptıranlardanım 2007-2008 sezonu ilk sınavları hangi ayda olur acaba

mrb arkadaşlar ben işletme hazırlık sınıfı öğrencisiyim...

vizeler: 5 - 6 nisan 2008
finaller: 31 mayıs - 1 haziran
bütler: 6 - 7 eylül

bence de.. aksi halde düz hat olup çiğnenmeye mahkum olursun..

diyelim, aof iktisat bölümünü bitirdim. işletme de okumak istiyorum. ilk iki sınıfın dersleri aynı olduğu için direk üçten mi başlarım. fantazi gibi ama cevaplarsanız sevinirim...

Selam herkese. Ben bu yıl össye girdim ama istediğim puanı alamadığımdan birkez daha girecem. Ama bu arada aö işletmeye de kayıt oldum. Şimdi össye hazırlanan bir öğrenciye ilk sınıfı firesiz geçmenin formülünü verebilir misiniz=) Çıkan matamatik ve temel bilgi teknolofileri sorularına baktım ve garanti gibi duruyor ama diğer dersler hakkında bilgim yok. Sorun yaşamayız umarım=)

herkese slm yeni üye oldum buraya.büro yönetimi önlisan mezunuyum bu yıl aöf işletmeye 3. sınıftan başladım.ingilizceden muafmı sayılıyom bileniniz vardır umarım.cvp gelirse sevinirim

Slm

Ben Işletme 3 Sinif öğrencisiyim Daha Yeni Kayit Oldum Sinavlari Nemzan Oluyo Tam Olarak Bilmiyorum: Sinavda çikmiş Sorulari Bulmak Isityorum Yardimci Olursaniz Sevinirm:)

Selam arkadaşlar Ben 4. sınıf öğrencisiyim. İnşallah bu sene son.. Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum...

Herkese slm.Ben işletme 2. sınıfım.En zor dersler hangileri 2.sınıfta sizce?

slm arkadaşlar.bileniniz muhakak vardır, 3. sınıfa dikey geçişle yeni kayıt yaptırdım 1.vizelerde kitapların neresine kadar sorumluyuz yardımcı olursanız çok sevinirim.

herkese merhaba bu yıl 4. sınıfım hedefim iki yılda bitirbek. sınavdaki arkadaşlara başarılar:):))

Geri