Açıköğretim İşletme Öğrencileri...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MaLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim gibi Finansal Yönetimden sıkıntı yaşayan arkadaşlar var mı?

düz işletme olmasada sağlık kurumları işletmeciliğine kaydımı yaptırıcam..daha sonra normal işletmeye geçiş yapıcam ..bakalım zaman ne göstercek bize:)

Hayırlısı Olsun.. Allah Gönlüne Göre Versin..

Tabi Önlisans Muhasebeden Mezun Olup Dikey Geçişle İşletme 3.Sınıftan Devam Ettim. Şimdi de 4'Geçtim.. Bitirecez Hayırlısıyla.

işletme 4. sınıfa geçtim

işletme 4. sınıfta hangi dersler var acaba?

yeni kayıt yaptırdım işletme 3.sınıf ögrncisiyim kayıt yenileme olayı bende yapıcakmıyım

selamlar bende 3. sınıftayım önlisanstan geçiş yaptım

yeni kitaplar eöğrenmede ne zaman yer alcak

Merhaba bende işletme 3.sınıftayım yeni kayıt oldum.. :)

Slm Öncelikle admine teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı..Bilgi paylaştıkça güzeldir.Ben 3.Sınıf işletme okuyacağım.Altan 3 dersim var...Hepside çokk zor derslerin Allah yardımcımız olsun...

selam
3.işletme mezunuyum.. kredili sistemi tam olarak anlamadım.. hangi dönemde hangi ünitelerden sorumluyum acaba? açıklarsanız sevinirim

selam
3.işletme mezunuyum.. kredili sistemi tam olarak anlamadım.. hangi dönemde hangi ünitelerden sorumluyum acaba? açıklarsanız sevinirim

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
linkinden drs listesi ve ünite sayıları mevcuttur.. 3.sınıf guz döneminde 5.dönem derslerinden, bahar döneminde ise 6.dönem derslerinden sorumlusunuz...

slm vizelerde kaç üniteden sorumluyuz acaba bile varmı

Selamlar. 4. Sınıf. Herkeze başarılar.

Geri