Açıköğretim İşletme Fakültesi Ders listesi

herkese merhabalar.. ben yeni üye oldum.. yüksek okuldan sonra işletme fakültesine yazıldım. şuan hazırlık sınıfındayım 4 dersim var. bitirdiğim okulda yabancı dil olarak ingilizce almıştım. acaba 3. sınıf programındaki yabancı dil derslerini almam zorunlumu? yarcımcı olabilecek varsa sevinirim. teşekkürler

1.sınıfta matematik 23 ünite mi toplamda daha da oluyo mu ? ayrıca ara sınav ünite sayısı ilk 8 üniteden mi sorumlu tutuluo ? teşekkürler ..

teşekkürler hocam bilgi için
işletme 3. sınıfdayım normal ders ünitelerini yazdım ama hazırlık derslerini de alıcam ama onların üniteler hangi sınıfla aynı acaba ?

bide hazırlık dersleri için hepsine ayrı ayrı kitap mı almak gerekir yoksa büronun verdiği kitaplara çalışsakda yeterli mi?

teşekkürler hocam bilgi için
işletme 3. sınıfdayım normal ders ünitelerini yazdım ama hazırlık derslerini de alıcam ama onların üniteler hangi sınıfla aynı acaba ?

bide hazırlık dersleri için hepsine ayrı ayrı kitap mı almak gerekir yoksa büronun verdiği kitaplara çalışsakda yeterli mi?

Hazırlık dersleri üniteleri 1.sınıftaki derslerin üniteleri ile aynıdır. Büronun verdiği kitaplar oldukça uzun ve detaylı anlatm içermekte. Yeterli zaman kalmadığı için Murat yada Karacan yayınevlerinni yardımcı kitaplarını tavsiye ederim.

türk verginin finali daha zor oluyor benden sana tavsie 8 ünite diyip çalışmamazlık yapma finalde daha çok zorlanırsın.

Geri
Üst Alt